Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 10 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μόλις τελείωσε η συνάντηση μου με αυτό το υπέροχο κορίτσι που ακούει στο όνομα sabina. Το ραντεβού είχε κλειστεί από το προηγούμενο βράδυ για να έρθει στο σπίτι μου...Οπότε 2 το μεσημέρι με το αυτοκινητάκι της με alarm με περίμενε στο σημείο που είχαμε πει...αυτό που αντίκρυσα πραγματικά με . Αρχικά η κοπέλα είναι ακριβώς όπως οι φωτογραφίες...Ωράίο παιχνιδιάρικο πρόσωπο με μαύρα μαλλιά και ένα κορμί...λαμπάδα...ωραία αδύνατα πόδια, με περιποιημένα με γαλλικό πεντικιουρ, δαχτυλάκια, κοντό τζιν σορτσάκι και ωραία μπλούζα... Πήγαμε αρχικά για καφεδάκι στη Σαρωνίδα όπου και μιλήσαμε πολύ ωραία για εμπειρίες, για σχέσεις, για σεξ....ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ παρακαλώ...μιλάει μια χαρά ελληνικά και καταλαβαίνει τα πάντα...άνετα σε συνοδεύει έξω για κάθε περίσταση...ύστερα γυρίσαμε σπίτι όπου μπαίνει για μπανάκι κ μετά εγώ...Γυρνάω στο κρεβάτι και με περίμενε γυμνή...Αρχίζει να μου τον παίζει και αμέσως θέριεψε ο ... Μου έκανε υπέροχο τσιμπούκι με μπόλικη περιποίηση στις μπάλες μου...Πράγματι εξαιρετικό... Μου ζήτησε να τις παίξω την κλειτορίδα και μετά από λίγο την γύρισα ανάσκελα και της έκανα στοματικό στο περιποιημένο μουνάκι της... Βάζω προφυλακτικό και αρχίζει το ματσ..Αρχικά στα 4( απίστευτη θέα το κωλαράκι της με τατουάζ ένα γάτο), σφιχτό! Μετά ανάσκελα όπου φίλαγα τις ρώγες της και ζούλαγα τα ωραία, φυσικότατα, βυζάκια της, μέτά μου ζήτησε να έρθει από πάνω μου όπου η διείσδυση ήταν βαθιά και οι φωνούλες της έγιναν πιο έντονες... μετά ξανά ανάσκελα, με τα πατουσάκια της στο πρόσωπο μου και με υπέροχη θέα των κάτω χειλιών καθώς ανοιγόκλειναν ανάλογα με την κίνηση μου... Δεν άντεξα για πολύ κ έκανα την κατάθεση στο στόμα της. όπου και δεν άφησε να πέσει σταγόνα στο κρεβάτι...Μετά αράξαμε κρεβάτι και συνεχίσαμε να μιλάμε κ να χαιδευόμαστε και άρχισε να παίζει με τη σκυλίτσα μου...την αγάπησε τη sabina η τετράποδη φίλη μου...Τυχαίο? Δεν νομίζω που λέει κ η διαφήμιση... Τα σκυλιά έχουν ένστικτο!! Πέρασα τέλεια με την κοπέλα,είναι πρόθυμη για όλα και αυτό που είναι σπάνιο είναι ότι επιτέλους μίλαγα ελληνικά!!! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!! vfm 100%!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 16, 2011
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
380€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί