Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 4 10
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Το ραντeβού κλείστηκε για νωρίς το απόγευμα ύστερα από τις θετικές κριτικές των συναγωνιστών και του ωραίου βίντεο.
Η συνάντηση (ήρθε σε ξενοδοχείο κεντρικό) έγινε ύστερα από την άριστη συνεννόηση με το πρακτορείο και εμφανίστηκε στην ώρα της.
Η πρώτη εντύπωση ήταν θετική αφού μου άρεσαν τα μάτια της, που λείπουν από τις φωτογραφίες (νομίζω ότι φοράει έγχρωμους φακούς όμως) και το πρόσωπό της. Της είπα ότι μου αρέσει και η απάντηση με ύφος 8 καρδιναλίων ήταν πως είναι μια όμορφη γυναίκα και το ξέρει. Έχει ωραίες αναλογίες και είναι αδύνατη αλλά όπως προείπαν οι Κ&Κ δεν έχει στήθος ούτε κώλο. (Είχε επίσης μια πολύ άσχημη ανοιχτή πληγή στο αριστερό κωλομέρι).
Αρχίσαμε να συζητάμε και η κοπέλα έιναι έξυπνη αλλά δεν έβαζε γλώσσα μέσα και κάπνιζε συνεχώς. Στη κουβέντα πάνω άρχισε να μου λέει πως είχε κουραστεί αυτόν τον καιρό και πως δεν της αρέσει η Ελλάδα και οι Έλληνες και άρχισα να καταλαβαίνω πως κάπου τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται περίεργα. Διάφορα ειπώθηκαν στο δίωρο αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν να την καταφέρω με τα πολλά να κάνει ένα τσιμπούκι. Δεν ταιριάξαμε καθόλου αλλά δεν είδα και την προθυμία που περιγράφει ο μυστήριος έξι μήνες πρίν. Σκοπός της καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού ήταν να περάσει η ώρα και στο τέλος μάλιστα να με αφήσει με τα χειρότερα δυνατά συναισθήματα και να φύγει και νωρίς!
Με χάλασε και γιατί δεν δεχόταν καθόλου δάχτυλα και είχα διαρκώς την αίσθηση ότι κάνει αγγαρεία. Εκμεταλεύτηκε την κατάσταση και ίσως απλά να ήταν μια κακή μέρα αλλά δεν δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά.
Με άφησε να σκέφτομαι άν εφταιγα εγώ γιατί δεν την πίεσα καθόλου ή μήπως έφταιγα για τον ίδιο λόγο?!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2011
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Μέλος
Εγγραφή:
3 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού