Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 53 10
Call-Girls 154481
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Οι φωτογραφίες την αδικούν αφάνταστα. Το κατέχει & το θέλει, την βρίσκει και γουστάρει.
Διαθέτει καθαρότατο και μυρωδάτο κορμί σε όλο το μήκος,πλάτος,βάθος, καθαρά-ωραία πόδια, δεν κωλώνει πουθενά, φιλότιμη επί το έργον, αρκετά ομοιώματα για όποιους επιθυμούν να την δουν να αυνανίζεται και να χύνει!!!! ΩΩΩΩΩ Ναι !!!!
Πεοθυλασμός ωραίος, βαθύς με χέρια σε ελάχιστες περιπτώσεις. Υπομένει και επιμένει αν κάτι δεν τις βγει καλά, ξανά και ξανά εκεί μέχρι να σου βγάλει και το τελευταίο σπερματοζωάριο !!!!!! Ασχολείται με τα ''αμελέτητα'' επί μακρόν. Το social το κατέχει για αυτό ο καθένας ας προσέξει πώς θα σπαταλήσει τον χρόνο του, της αρέσει να μιλάει (στο social), εμένα δεν με χάλασε καθόλου.
Ένα της λες 10 καταλαβαίνει.
Πρόσωπο καλό, σωματάκι καλό, στήθος πλαστικό αλλά [b]όχι αηδιαστικό[/b] , λεπτή ροζ, ανοιχτόχρωμη, ρογίτσα.
Μετρίου αναστήματος, αλλά δεν θα την χαρακτήριζα κοντή, (κοντή και μανιτζέβελη ήταν η serianna, κοίτα κριτική μου), αλλά ούτε και δίμετρη είναι.
Είπαμε πολλά και κάναμε άλλα τόσα σε πολλές στάσεις. Τηλέφωνο δεν χτύπησε ενόσω ήμασταν επί το έργο!!!
Για να ανάψει τσιγάρο με ρώτησε και για να απαντήσει στο τηλέφωνο, στο social, πάλι με ρώτησε !!!!
Τα Αγγλικά της πολύ καλά και με τα Ελληνικά της, το παλεύει (καλά τα πάει...)
Για εμένα είναι πολύ καλή επιλογή και θα την ξαναδώ σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 05, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Ride or Die