Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Τάνια είναι μια άκρως συμπαθητική και πολύ όμορφη κοπέλα (άκρως ερωτεύσιμη) που είναι όπως ακριβώς στις φωτογραφίες της (οι οποίες βέβαια έχουν το επαγγελματικό στοιχείο) για αυτό και το σχόλιο μου για το photoshop. Είναι πολύ φιλική και ευχάριστη στο social hour, αν την αφήσεις μπορεί να συνεχίσει να μιλάει για πολύ ώρα

Το σώμα της είναι φυσικότατο με στήθος όχι πολύ μεγάλο (δυάρι) αλλά στητό και με μια καταπληκτική ρώγα που δεν χόρταινα να γλύφω και βελούδινη επιδερμίδα. Το κωλαράκι της είναι σφριγηλό και σχετικά μικρό αλλά προσφέρει μια πολύ όμορφη θέα στα τέσσερα και για έμενα όλα τα λεφτά ήταν τα υπέροχα πράσινα μάτια της.

Δεν προσφέρει έξτρα (και το κάνει ξεκάθαρο από την αρχή) οπότε μόνο βασικές υπηρεσίες προσφέρονται. Το στοματικό της είναι τυπικό με αρκετή χρήση χεριού και χωρίς καμία προσπάθεια βαθειάς πίπας και περιποίησης της γύρω περιοχής και διέκρινα μια βιασύνη για το πέρασμα στο κυρίως πιάτο.

Είναι δεκτική σε φιλιά και χάδια και η συμμετοχή της είναι καλή χωρίς να δυσανασχετεί στις εναλλαγές στάσεων/ρυθμού κτλ. Δεν είναι βιαστική στο γαμησι και δεν έδειξε να δυσανασχετεί σε ένα σφυροκόπημα στα τέσσερα που είναι και το καλύτερο για έμενα με θέα τον όμορφο κώλο της και το ωραίο τατου της.

Συγκριτικά (και αναλογιζόμενος τους δύσκολους καιρούς που περνάμε) θα έλεγα πως θα πρέπει να ριξει τις τιμές της μιας και ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος. Τωρα αν το οικονομικό δεν ειναι θέμα για εσας και θελετε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας με μια πολύ όμορφη κοπέλα και σας αρέσουν οι GFE καταστάσεις τότε η Τάνια μπορεί να σας ικανοποιήσει. Σιγουρα δεν προσφέρεται για προχωρημένους και απαιτητικούς συναδελφους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 28, 2011
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
350€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
29 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού