Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 49 10
Call-Girls 132278
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Αλεξάνδρα είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα από τη Βουλγαρία που μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, δεν κοιτάει ρολόι, και ευχαριστιέται πολύ αυτό που κάνει.Όμορφο σώμα, καλοσχηματισμένο πρόσωπο με υπέροχα μάτια και μικρό στήθος αλλά που εμένα μου αρέσει. Τα χείλια της δεν μπορώ να πω ότι με χάλασαν όπως είπαν μερικοί, ίσως επειδή εστίαζα πιο πολύ στα μάτια.
Προσωπικά πέρασα πάρα πολύ καλά μαζί της, γι αυτό και την κράτησα 2ωρο. Θα ήθελα και παραπάνω αλλά είχε περάσει η ώρα Γλώσσα
Στο σεξ σου βγάζει κάτι το gfe, χωρίς να είναι αντίθετη στο σκληρό σεξ, αλλά αν της αγγίξεις τα κουμπιά της είναι αγριόγατα. Περισσότερο όμως κατάλαβα, ότι απολαμβάνει να ασχολείσαι κι εσύ μαζί της, κάτι που έκανα και μπορώ να πω ότι μου ανταπέδωσε στο μαξιμουμ. Είναι πολύ καθαρή, προσεκτική και γενικά πολύ καλή επαγγελματίας.
Θα μπορούσα να πω ότι είναι μια πολύ τίμια επιλογή στο χώρο και δε σε αφήνει ούτε λεπτό να καταλάβεις ότι είσαι πελάτης. Πραγματικά και τις 2 ώρες νόμισα ότι είχε έρθει η γκόμενά μου στο σπίτι να αράξουμε. Μετά από πολλές αναζητήσεις με άλλες κοπέλες, νομίζω ότι η Αλεξάνδρα είναι εγγύηση να περάσεις καλά. Θα έλεγα ότι μόνο με αυτήν και την Εβίτα έχω περάσει έτσι όμορφα. Όπως είπε κι ο συνάδελφος είναι απίστευτα χαλαρωτική σε όλα της!
Αλεξάνδρα θα τα πουμε όταν γυρίσεις από τις διακοπές του Πάσχα. Να περάσεις καλά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 19, 2011
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί