Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 22 10
Call-Girls
53385
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Κοπέλα ήταν συνεπής στο ραντεβού και με το που μπήκε πήγε για μπάνιο. Εγώ ήδη είχα κάνει και περίμενα να έρθει. Δεν άργησε και με το που έφθασε είδα μια πολλή ωραία κοπέλλα με ωραίο σώμα με μόνο μείον τα αραιά δοντάκια που την χαλάνε λίγο μετά μου την έπεσε κανονικά , απρόσμενα ευχάριστα την περιποιηθηκα καταλλήλως και άρχισε και εκείνη μια πολλή καλλή πίπα(Ρουμάνα γαρ ήταν σπέσιαλιστ).
Στην τοποθέτηση πρφυλακτικού μου είπε να το τοποθετήσω εγώ ενώ παράλληλα εκείνη με χαιδευε. Στο κυρίως πιάτο ήταν αρκετά δυνατή με καβλιάρικες αληθινές φωνούλες(ή έτσι τουλάχιστον έδειχναν). Μετά από ενναλαγή στάσεων δεν άργησε να έρθει το τελείωμα. Στο δεύτερο γύρο αφού έκανε πάλι μπάνιο δεν χρονοτριβεί καθόλου και ξαναρχίζει το πανυγήρι.Γενικά είναι μια τίμια πρόταση.
Στην τοποθέτηση πρφυλακτικού μου είπε να το τοποθετήσω εγώ ενώ παράλληλα εκείνη με χαιδευε. Στο κυρίως πιάτο ήταν αρκετά δυνατή με καβλιάρικες αληθινές φωνούλες(ή έτσι τουλάχιστον έδειχναν). Μετά από ενναλαγή στάσεων δεν άργησε να έρθει το τελείωμα. Στο δεύτερο γύρο αφού έκανε πάλι μπάνιο δεν χρονοτριβεί καθόλου και ξαναρχίζει το πανυγήρι.Γενικά είναι μια τίμια πρόταση.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί