Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 8 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
συναντηση πριν κανα μηνα περιπου στον χωρο της.ευκολος σε προσβαση στα νοτια προαστια, με ευκολο παρκινγκ και μονοκατοικια.χωρος πολυ προσεγμενος με ωραια ατμοσφαιρα.
η diana ειναι ακριβως οπως φαινεται στις φωτογραφιες.ισως και λιγο καλυτερη.το σωμα της ειναι πολυ ωραιο με μικρο στηθος που θα το μεγαλωσει, μαλλον το εχει ηδη κανει.πεντακαθαρη και μοσχομυρωδατη κανει οτι μπορει για να σε ευχαριστησει και κατα την διαρκεια της εκσπερματωσης κατα τον πεοθηλασμο δεν αφηνει να φυγει σταγονα,φαινεται της αρεσει να τα περνει στο στομα και το προσωπο.δυο γυροι ακρως καυλωτικοι.social time πολυ καλο.το ραντεβου ηταν κανονισμενο στος 12 το μεσημερι και μου εστειλε μυνημα νωριτερα να παω κατα τις 11:30 για να εχουμε περισσοτερο χρονο.πολυ ανεση χρονου, ισως να μην ειχε και αλλο ραντεβου μετα.απο οτι ειδα κατεβασε την τιμη ενα εικοσαρικο που σημαινει οτι το vfm ειναι πολυ καλο τωρα δεδομενου οτι γλυτωνεις τα 20-25 ευρω του ξενοδοχειου.κερναει και χυμο, ποτο. τι αλλο μπορεις να ζητησεις(ισως την πισω πορτα για τους λατρεις του αθληματοςΧαμόγελο
σε γενικες γραμμες εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το ραντεβου και ειμαι σιγουρος οτι θα την ξανασυναντησω(αν εχω δουλεια μεχρι τοτε).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί