Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 59 10
Call-Girls
118508
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Γεία και χαρά.
Δεν θα πω πολλά .Τα έχουν αναφέρει και τα καλά της και τα μείον της !!Ευτυχώς εγώ δεν είχα κάτι αρνητικό μαζί της
Η κοπέλα είναι εκφυλόφατσα τρελή!!! Είναι στην κυριολεξία κοντοπούτανο 1,62 περίπου αλλά έχει απίθανο σώμα.
Σερβις με την πίπα της πολύ δυνατή και ακούραστη!!
Στο σεξ δεν λέει όχι σε τίποτα τουλάχιστον σε μένα, απο πάνω ,απο κάτω ,στα 4 τα πάντα όλα!!!Γυρνάει και εύκολα λόγω σωματότυπου!!!
Τώρα που έχουν στερέψει τα καλά κομμάτια στα cts είναι μια καλή επιλογή κατά την γνώμη μου!!!
Υ.Γ. η συνάντηση μου έγινε το καλοκαίρι.
Υ.Γ. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι έχει διφορούμενες κριτικές!!Θα την ξαναπάρω να την τεστάρω και θα ενημερώσσω!
Δεν θα πω πολλά .Τα έχουν αναφέρει και τα καλά της και τα μείον της !!Ευτυχώς εγώ δεν είχα κάτι αρνητικό μαζί της
Η κοπέλα είναι εκφυλόφατσα τρελή!!! Είναι στην κυριολεξία κοντοπούτανο 1,62 περίπου αλλά έχει απίθανο σώμα.
Σερβις με την πίπα της πολύ δυνατή και ακούραστη!!
Στο σεξ δεν λέει όχι σε τίποτα τουλάχιστον σε μένα, απο πάνω ,απο κάτω ,στα 4 τα πάντα όλα!!!Γυρνάει και εύκολα λόγω σωματότυπου!!!
Τώρα που έχουν στερέψει τα καλά κομμάτια στα cts είναι μια καλή επιλογή κατά την γνώμη μου!!!
Υ.Γ. η συνάντηση μου έγινε το καλοκαίρι.
Υ.Γ. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι έχει διφορούμενες κριτικές!!Θα την ξαναπάρω να την τεστάρω και θα ενημερώσσω!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση