Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 17 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση λοιπόν και με την Σάλλυ !!Μεγάλο χαμόγελο Που την είχα καημό Εμμμμ Μικρη μου Σαλλυ φωτιά μεγάλη!!!Σπασίκλας

Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο.Η πρώτη εντύπωση ήταν εντυπωσιακή και εξηγούμαι!!

Πρόσωπο άκρως καυλωτικό και ερεθιστικό Γλώσσα

Ξεκινήσαμε τα γλωσσόφιλα ,πραγματικά φιλάει υπέροχα!!!
Στην συνέχεια την περιποιήθηκα αρκετή ώρα εως ότου τελείωσε Μεγάλο χαμόγελο

Μετά την περιποίηση που της έκανα προφανώς ένιωθε οτι έπρεπε να μου το ανταποδώσει Σπασίκλας Τελείωμα στο στόμα της με πολύ ένταση !!!Τον χυμό όμως τον φτύνει Money Mouth

Δεύτερος γύρος όπου την γύρισα σε αρκετές στάσεις !! Βοηθά και το ύψος της άλλωστε 1,67 περίπου Κουλ

Στα + επίσης τα 3 piercing που έχει στόμα ,αφαλό και μουνάκι Μεγάλο χαμόγελο Τα οποία είναι άκρως ερεθιστικά Γλώσσα και ξέρει να γαμιέται καλά και να εκφράζεται ακόμα καλύτερα Χαμόγελο

Στα - η τιμή της που είναι ακριβή ,αν και παλιότερα σε πιο στενό κύκλο ήταν ακριβότερη Ντροπή και το ότι
έχει μερικά κιλάκια παραπάνω στην περιφέρια Εμμμμ και σίγουρα δεν είναι στην κατάσταση που ήταν πριν 9 μήνες Λύπη
Ιδανική τιμή θα έλεγα ότι θα ήταν 200ε η ώρα Χμμμ;

Αλλά εν κατακλείδι θεωρώ ότι πέρασα πολύ ωραία δεν μετάνιωσα και νομίζω ότι θα την ξαναπάρω σύντομα Γλώσσα

Υ.Γ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον FANTOM12 για την άμεση ενημέρωση του καθώς ήξερε ότι την έψαχνα εδώ και καιρό Σπασίκλας

giorgosgiorgos23
Σεβαστός
68
Πόντοι:
2.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού