Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 17 10
Call-Girls
132616
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση λοιπόν και με την Σάλλυ !! Που την είχα καημό Μικρη μου Σαλλυ φωτιά μεγάλη!!!
Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο.Η πρώτη εντύπωση ήταν εντυπωσιακή και εξηγούμαι!!
Πρόσωπο άκρως καυλωτικό και ερεθιστικό
Ξεκινήσαμε τα γλωσσόφιλα ,πραγματικά φιλάει υπέροχα!!!
Στην συνέχεια την περιποιήθηκα αρκετή ώρα εως ότου τελείωσε
Μετά την περιποίηση που της έκανα προφανώς ένιωθε οτι έπρεπε να μου το ανταποδώσει Τελείωμα στο στόμα της με πολύ ένταση !!!Τον χυμό όμως τον φτύνει
Δεύτερος γύρος όπου την γύρισα σε αρκετές στάσεις !! Βοηθά και το ύψος της άλλωστε 1,67 περίπου
Στα + επίσης τα 3 piercing που έχει στόμα ,αφαλό και μουνάκι Τα οποία είναι άκρως ερεθιστικά και ξέρει να γαμιέται καλά και να εκφράζεται ακόμα καλύτερα
Στα - η τιμή της που είναι ακριβή ,αν και παλιότερα σε πιο στενό κύκλο ήταν ακριβότερη και το ότι
έχει μερικά κιλάκια παραπάνω στην περιφέρια και σίγουρα δεν είναι στην κατάσταση που ήταν πριν 9 μήνες
Ιδανική τιμή θα έλεγα ότι θα ήταν 200ε η ώρα
Αλλά εν κατακλείδι θεωρώ ότι πέρασα πολύ ωραία δεν μετάνιωσα και νομίζω ότι θα την ξαναπάρω σύντομα
Υ.Γ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον FANTOM12 για την άμεση ενημέρωση του καθώς ήξερε ότι την έψαχνα εδώ και καιρό
Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο.Η πρώτη εντύπωση ήταν εντυπωσιακή και εξηγούμαι!!
Πρόσωπο άκρως καυλωτικό και ερεθιστικό
Ξεκινήσαμε τα γλωσσόφιλα ,πραγματικά φιλάει υπέροχα!!!
Στην συνέχεια την περιποιήθηκα αρκετή ώρα εως ότου τελείωσε
Μετά την περιποίηση που της έκανα προφανώς ένιωθε οτι έπρεπε να μου το ανταποδώσει Τελείωμα στο στόμα της με πολύ ένταση !!!Τον χυμό όμως τον φτύνει
Δεύτερος γύρος όπου την γύρισα σε αρκετές στάσεις !! Βοηθά και το ύψος της άλλωστε 1,67 περίπου
Στα + επίσης τα 3 piercing που έχει στόμα ,αφαλό και μουνάκι Τα οποία είναι άκρως ερεθιστικά και ξέρει να γαμιέται καλά και να εκφράζεται ακόμα καλύτερα
Στα - η τιμή της που είναι ακριβή ,αν και παλιότερα σε πιο στενό κύκλο ήταν ακριβότερη και το ότι
έχει μερικά κιλάκια παραπάνω στην περιφέρια και σίγουρα δεν είναι στην κατάσταση που ήταν πριν 9 μήνες
Ιδανική τιμή θα έλεγα ότι θα ήταν 200ε η ώρα
Αλλά εν κατακλείδι θεωρώ ότι πέρασα πολύ ωραία δεν μετάνιωσα και νομίζω ότι θα την ξαναπάρω σύντομα
Υ.Γ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον FANTOM12 για την άμεση ενημέρωση του καθώς ήξερε ότι την έψαχνα εδώ και καιρό
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού