Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 4 10
Call-Girls
21984
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την Βαλεντινη φιλοι μου την καλεσα την τεταρτη.Λογο τ οτι γενικα εχω πριορισμενο χρονο, με την ευκερια της απεργιας ειπα να χαλαροσω και να καλεσω μια κοπελα cg.Και ετσι καλεσα την εν λογο κοπελα αν και δεν κρυβω οτι πιστευα πως δεν ηταν προσοπικη η αγγελια της αλα καποιου γραφειου απο τα πολλα που υπαρχουν.Και ομως προς ευχαριστη εκπλιξη απαντησε η ιδια και υπηρξε ευκολη συνενοησει μεταξυ μας.Κανωνισαμε να βρεθουμε σε ενα ξενοδοχειο στα βορεια πανω στην εθνικη.Ηταν πολυ ενταξη και ηρθε στην ωρα που ειχαμε πει.Συστηθηκε ξανα και ηταν πολυ ανετη,πραγμα που μ εκανε να χαλαροσω με την μια.Στο δωματιο εκανε ενα ντουζ(δεν αργησε καθολου) και μπηκε στο ψητο.Σωμα γυμνασμενο ,στιθος μετριο αλα πολυ σφιχτο, και προπαντος πολυ καθαρη. Και οπως λεει και ο πρωτος φιλος μας η κοπελα αντεχει το"σφυροκοπημα".. δεν ειπε οχι σε οτι της ζητισα και σε οτι ειχαμε πει απο το τηλ.(και δεν εννοω ανωμαλιες). Τ οτι δεν κοιτουσε το ρολοί και τ οτι δεν περιορισε τις εκτονωσεις μου, ηταν κατι πολυ ευχαρτισω για μενα, λες και ηταν η δεκατη φορα που βρισκομασταν.Το παν για μενα ειναι να χαλαροσω και να περναω καλα, οση ωρα εχω κανωνισει με την κοπελα, και με την Βαλεντινη περασα τελεια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 23, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί