Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 13 10
Call-Girls
52086
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
πηρα την συγκεκριμενη κοπελα αλλα εαν ειχα διαβασει τις κρητικες σας εδω δεν θα την επερνα!!! ειναι πολυ ωραια ειδικα στο πρωσοπο,εχει και ωραιο σωμα αλλα δεν κανει για πολλα γαμισια!!!!!! ειναι οντος 20 χρονων,μου εδειξε διαβατηριο!!! ξερει 10-15 λεξεις στα ελληνικα,ηθελε να της κανω και μαθημα ελληνικων της ειπα 10 λεξεις,μασαζ κανει μετριο δεν ξερει!!!!! δεν ξερει να κανει 69!!! στο ενα ποδι την ειχε τσιμπησει κουνουπι και ελεγε μην ακουμπας εδω,δεν φυλαει με γλωσσα,ουτε αφηνει να της φυλησεις στο στηθος,κωλο δεν δεινει(εαν και εμενα δεν μου αρεσει) και ΓΕΝΙΚΑ οπως ειπα δεν ειναι για πολλα γαμισια!!!! δεν εχει ενεργητικο ρολο στο σεξ!!! το μονο θετικο που εχει ειναι οι πιπες!! ξερει να κανει καλες πιπες το δουλευει καλα το εργαλειο στο στομα της αλλα οχι deepthroat! ο τιτλος υα λεει ολα πιστευω αυτη η κοπελα ειναι μονο για πιπες! γαμισι δεν ξερει εγω την πηδαγα και μετα απο κανα 10λεπτο αυτη δεν μπορει και θελει πιπα να καταθεσεις..........2 ωρες καταθεσα 4 φορες,μια στο στομα(τα φτηνει) και 3 φορες στην μαπα............ηταν η πρωτη μου εμπειρια με ct δεν θα την ξαναπερνα γιατι δεν ξερει να γαμιεται!!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 13, 2011
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
500€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: