Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 4 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μιας και τοσο καιρο απ οτι βλεπω κανενας συναγωνιστης δεν το τιμησε το κοριτσακι η τουλαχιστον δεν εγραψε αν τυχον το τιμησε ειπα να κανω εγω την αρχη και να γραψω την 1τη κριτικη.
Λοιπον τη βαλεντινη να πω την αληθεια ηθελα αρκετο καιρο να την τιμησω αλλα λιγο η ελειψη κριτικων λιγο το οτι οποιον ρωτουσα κανεις δεν την ειχε συναντησει.... λιγο οι φολες που ειχαν φαει μερικοι με σχετικα αγνωστες κοπελες με εκανε να καθυστερησω πολυ τη συναντηση. Τελικα το πηρα αποφαση και την πηρα τηλ. πολυ ευκολη συνεννοηση και συναντηση σε γνωστο ξενοδοχειο. Η κοπελα ηρθε ακριβως στην ωρα που συμφωνησαμε... ειχα μια ψιλοαγωνια για το πως θα ειναι εμφανισιακα αλλα ευτυχως ολα καλα! Κουκλα δεν την λες αλλα ειναι αρκετα εμφανιση κοπελα μινιον λιγο στις διαστασεις με ωραιο σωματακι (πανω κατω οτι βλεπεται στις photo). Ευγενικοτατη εσπασε αμεσως τον παγο και αφου μιλησαμε λιγο πηγε για ντουσακι. Δεν εφαγε καθολου χρονο στο ντους και γενικα δεν κοιτουσε καθολου ρολοι και με εκανε να νιωθω πολυ χαλαρος σαν να ειμαι με την κοπελα μου. Στα ενδοτερα η κοπελα ειναι σιγουρα gfe αλλα αντεχει ανετα το πολυ σκληρο σφυροκοπημα χωρις να παραπονεθει! Απο φωνουλες βγαζει οσες ακριβως χρειαζεται χωρις υπερβολες. Τελειωσα η φορες και χωρις καθολου αγχος χρονου ντυθηκαμε και κατεβηκαμε μαζι κατω.
Γενικοτερα θα ελεγα οτι ηταν μια παρα πολυ καλη εμπειρια η οποιο θα επαναληφθει στο μελλον!
Αυτα το ολιγα απο εμενα....
Αααα μεσα στα 150 ειναι και το πρωκτικο το οποιο εγω δεν τιμησα γι αυτο και της ειπα να μου το αφησει 130 το οποιο δεχτηκε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 17, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί