Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Call-Girls 85367
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Βρέ τη Cristina ,που ήσουνα τόσο καιρό μωρό μου και μακακιζόμαστε με ψόφιες ...που μας αδειάζουν και τις τσέπες.
Πρώτη συμβουλή: πρέπει να αλλάξεις φωτογράφο ...γιατί σε αποδίδει χειρότερη από τη πραγματικότητα.
Ανοίγει η πόρτα και μπαίνει στο χώρο μου μιά αεράτη γυναίκα, καλοπερποιημένη,γελαστή,με ψιλοτάκουνες γόβες με πρόσωπο ότι πρέπει γιά να σε απογειώσει.
Διερευνεί το χώρο και επιλέγει που θα παίξουμε.Την αφήνω νά οδηγήσει τη κούρσα.
Αρχίζει να τα πετάει όλα από πάνω της αργά αργά και έρχεται πάνω μου να με γδύσει.Πολύ αισθησιακή ...γυναίκα.Επιζητεί τη σωματική επαφή και ξέρει πως να διεδείρει ένα άνδρα...νομίζω ότι ΄σε διαβάζει πολύ καλά.Φοβερά γλωσσόφιλα (προσοχή σκουπιστείτε μετά να μή μείνουν τα έντονα κραγιόν της).Πίπα; Φοβερή.Βαθειά υγρή με τρομερά στησίματα ,που τη κοίταζα και με τρέλαινε.Συναίχεια έσπαγε το κορμί της και μου πέταγε στο πρόσωπο τη φοβερή κωλάρα της ...αχ και να τον έδινε...αλλά κουλούρι γιόκ.Πρώτη κατάθεση στο στόμα και στήθος.Μπάνάκι και χωρίς διακοπή έναρξη με κάθισμα στο καναπέ και αυτή να παίζει τη κωλάρα της στη απογειωμένη ΄΄φτιάξι,,μου που έλεγε και΄ο παππούς μου.Πολύ παιχνίδι έτσι που νομίζω ότι δεν το έκανε γιά να με φτειάξει....γιατί ήδη ήμουν τούρμπο...αλλά το ευχαριστιόταν.Μετά πάλι πίπα που όμως δεν την άφησα να με τελειώσει...σκούφος και κάθισμα πάνω μου παίζοντας ποικίλλως....Ρώγες στα μικρά βυζάκια της τούρμπο.Δέρμα βελούδινο που η μυρωδιά του με τραίλαινε.Τη παίρνω και πηγαίνουμε σε αγαπημένο μου έπιπλο που έγινε το έλα να δείς. Π¨οδια ψηλλά, κωλαράκια σε πρώτη θέα που τρελλάθηκα να τα γλείφω ενώ βαριανασταίναζε. Παίξιμο με τα ...κουμπάκια της...πολύ ιδρώτα και οι δύο και μαμήσι μεγάλης διάρκειας που νομίζω ότι και η ίδια το χείριζε να διαρκεί ...αλλά και εγώ το καθυστερούσα γιά κατάθεση. Τελικά ...μπάμ. Αχ και να έδινε το κουλούρι της που μου έδινε την εντύπωση ότι είναι εξίσου στενό όσο και το νιμουδάκι της. Κριστίνα με άφησες ξερό κορίτσι μου.Τρελλάθηκα βλέποντας της πως περιποιόταν τον ευατό της όταν έφευγε.Πραγματική γυναίκα που ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της αλλά και τους πελάτες της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί