Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 8 10
Call-Girls
39502
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δεν είναι χοντρή καμία σχέση.Είναι όπως τη βλέπεται στη φωτογραφία. Η συνάντηση έγινε σε δικό μου μέρος.Η κοπέλα όμορφα ντυμένη. Μου άρεσε πολύ το πρόσωπό της και μου έβγαζε μία προστυχίλα. Μετά το μπανάκι ήρθε στο κρεββάτι και πρέπει να πω ότι είχε ένα πάρα πολύ ωραίο σώμα και ένα πολύ ωραίο στήθος. Αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί της και πρέπει να πω ότι ήταν πεντακάθαρη μεν παγερά αδιάφορη δε. Ξεκίνησε αυτή το ρουφοκαβλετο αλλά δεν ήταν κάτι παραπάνω από μέτρια. Αν βάλεις και τα σκουλαρικοχαντρομπλιχλιπμιδια που είχε πάνω της και τα ντραγκα ντρουγκ που άκουγα με αποσυντόνιζαν και με ξενέρωναν. Και το ωραίο είναι πως όταν της ζήτησα να τα βγάλει ΣΤΡΑΒΩΣΕ κιόλας....Τέλος πάντων ξεκινήσαμε το πήδημα, αλλά εκεί ξενέρωσα εγώ. ΟΙ ΠΙΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ. Είτε το πήγαινε γρήγορα είτε χαλαρά η ίδια μονοτονική κραυγή. Ξενέρωσα τόσο πολύ που μου έπεσε. Την έβαλα λοιπόν να το ρουφήξει άλλη μία φορά για να τονβ φέρει στα ίσια του την γύρισα στα 4 (ωραία θέα ειρήσθω εν παρώδο) της τράβηξα και τα μαλλιά (τουλάχιστον να βογκάει με λόγο) της έδωσα και τα σκαμπίλια της και τελίωσα στο στήθος της. Την πλήρωσα και έφυγε.
Θα έβαζα ΟΧΙ στο εάν τη ξανασυναντούσα αλλά επειδή δε ξέρω τι θα κάνω εάν έχω ξεμείνει έχω βάλει ΙΣΩΣ
Θα έβαζα ΟΧΙ στο εάν τη ξανασυναντούσα αλλά επειδή δε ξέρω τι θα κάνω εάν έχω ξεμείνει έχω βάλει ΙΣΩΣ
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα