Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 35 10
Call-Girls
86753
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πιστευω η Πενυ ειναι μια καλη επιλογη.
Ομορφουλα, καβλιαρα, με καλη συμμετοχη. Λιγο βιαστικη προς το τελος... Εφταιγα κι εγω που αργησα σχεδον 40 λεπτα στο ραντεβου. Στα συν οτι δε παραπονεθηκε ουτε μου ζητησε παραπανω φραγκα. Κατι της εδωσα γιατι ηταν μλκια μου.
Επισης στα συν οτι ζητησε τα λεφτα στο τελος παρολο που προσφερθηκα να της τα δωσω στην αρχη.
Καλη πιπα, παθιαρικα φιλια, κλπ κλπ κλπ.
Δινει και κωλο που δεν τιμησα ομως.
Ειναι και Ελληνιδα. Προσωπικα σταρχιδια μου απο που ειναι αλλα αξιζει να αναφερθει.
Δεν ξερω τι αλλο να πω. Πιστευω αξιζει να τη δοκιμασει καθε συναγωνιστης που θελει να διαθεσει τα λεφτα που ζηταει.
Ειδικα για τους φαν των πετιτ γυναικων ειναι must.
Ειναι και μικρη και πρεπει ναναι σχετικα καινουργια.
Ο μονος λογος που εβαλα οτι δε θα την ξανασυναντουσα ειναι γιατι αποφευγω να συναντω ξανα τις ιδιες πουτανες. Παντως γιαυτους που αρεσκονται σε σταθερες επιλογες, πιστευω ευκολα μπορει να γινει "στανταρακι".
Ομορφουλα, καβλιαρα, με καλη συμμετοχη. Λιγο βιαστικη προς το τελος... Εφταιγα κι εγω που αργησα σχεδον 40 λεπτα στο ραντεβου. Στα συν οτι δε παραπονεθηκε ουτε μου ζητησε παραπανω φραγκα. Κατι της εδωσα γιατι ηταν μλκια μου.
Επισης στα συν οτι ζητησε τα λεφτα στο τελος παρολο που προσφερθηκα να της τα δωσω στην αρχη.
Καλη πιπα, παθιαρικα φιλια, κλπ κλπ κλπ.
Δινει και κωλο που δεν τιμησα ομως.
Ειναι και Ελληνιδα. Προσωπικα σταρχιδια μου απο που ειναι αλλα αξιζει να αναφερθει.
Δεν ξερω τι αλλο να πω. Πιστευω αξιζει να τη δοκιμασει καθε συναγωνιστης που θελει να διαθεσει τα λεφτα που ζηταει.
Ειδικα για τους φαν των πετιτ γυναικων ειναι must.
Ειναι και μικρη και πρεπει ναναι σχετικα καινουργια.
Ο μονος λογος που εβαλα οτι δε θα την ξανασυναντουσα ειναι γιατι αποφευγω να συναντω ξανα τις ιδιες πουτανες. Παντως γιαυτους που αρεσκονται σε σταθερες επιλογες, πιστευω ευκολα μπορει να γινει "στανταρακι".
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 26, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί