Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.1 5 10
Call-Girls
14372
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δευτέρα βράδι σερφάροντας πετηχα μια αγγελια με ενα τρελο μο...κι σε περίεργες στάσεις !!!μιας και η δικια μου έλειπε, λεω δεν δοκιμαζω...περνω τηλέφωνο το σηκώνει ενα κοριτσακι(sexy φωνή) και κλεινουμε το ραντεβου στο σπίτι μου για 80 ευρα...λέω φυσικά στην κοπελα οτι αμα ερθει αλλη απο την φωτογραφία θα την στείλω πίσω(ποσες φορες δεν εχει γινει σχεδον σε ολους μας)...
μετα απο 30-40 λεπτα ερχεται Η μιχαελα είναι ένα κορίτσι από τα πολλά που θα δεις στο δρόμο και θα καυλαντίσεις κυρίως για το γλυκό προσωπάκι της και το κολαράκι(μιας και ειμαι και ...κολόπαιδο....) . Όμορφη, γλυκιά, φρέσκια, πολύ κοινωνική,)(πεθανα στο γελιο σε καποια φαση) θα αισθανθείς άνετα μαζί της από την πρώτη στιγμή. Φοραγε ζαρντίερες κ καυλωσα μονο που της είδα... (ο φιλος για το δόντι εχει δίκιο ελειπε ...αλλα δεν με χάλασε κ πολύ )
Στο σεξ συμμετέχει και δείχνει ότι γουστάρει κ φωνάζει. Επίσης καλή πίπα(θα προτιμούσα χωρις προφυλακτικό αλλά....δεν δεχετε) . Γλωσσόφιλα κομπλέ (μετράει κ αυτό). Πολύ καθαρή και προσεγμένη. Συνολικά λοιπόν μια πολύ καλή εμπειρία, και μια super super πρόταση για αυτα που ζητάει... με 80 ευρω delivery δεν με χάλασε καθολου...... next time gia 2 ωρες κ θα δοκιμασω κ κολαρακι.....Τσαμπα πραγμα....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί