Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 9 10
Call-Girls
46855
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
η τζεσικα ειναι ενα κοριτσι που δεν λεει οχι σε τπτ κανει τα παντα και ειναι η ποιο gfe call girl που θα εχετε συναντησει σε σημειο που θα σας κανει να γινετε pse.
στα του σεξ πιπα καλουτσικη που την κανει να φαινεται καλυτερη γιατι σε κοιταει συνεχως στα ματια με πολυ καλες εκφρασεις.
σεξ οπως προειπα δεν λεει σε τπτ οχι γουσταρει ολες τις στασεις και σε αφηνει να παρεις οποιαδηποτε πρωτοβουλια
δεν της αρεσει το κολοδαχτυλο.
must: στα 4
το μονο που με χαλασε ειναι οτι ενω ειναι πιτσιρικα και πολυ αδυνατη εχει απιστευτα πλαδαρο σωμα που δεν το χω συναντησει ξανα.
στο προσωπο εκτος απο τα πολυ ωραια ματια δεν μπορω να πω πως ειναι του γουστου μου δεν μου εβγαζε θυληκοτητα αν και το προπσαθουσε πολυ με τις εκφρασεις της.
αν ειχε ποιο σφιχτο κορμι παντως θα ηταν απο τα ποιο ωραια σωματα σε call girl.
στα του σεξ πιπα καλουτσικη που την κανει να φαινεται καλυτερη γιατι σε κοιταει συνεχως στα ματια με πολυ καλες εκφρασεις.
σεξ οπως προειπα δεν λεει σε τπτ οχι γουσταρει ολες τις στασεις και σε αφηνει να παρεις οποιαδηποτε πρωτοβουλια
δεν της αρεσει το κολοδαχτυλο.
must: στα 4
το μονο που με χαλασε ειναι οτι ενω ειναι πιτσιρικα και πολυ αδυνατη εχει απιστευτα πλαδαρο σωμα που δεν το χω συναντησει ξανα.
στο προσωπο εκτος απο τα πολυ ωραια ματια δεν μπορω να πω πως ειναι του γουστου μου δεν μου εβγαζε θυληκοτητα αν και το προπσαθουσε πολυ με τις εκφρασεις της.
αν ειχε ποιο σφιχτο κορμι παντως θα ηταν απο τα ποιο ωραια σωματα σε call girl.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 26, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί