Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Άμεσο και γρήγορο κλείσιμο της συνάντησής μου με την Angelina, έπειτα από προτροπή του Κώστα. Ο οποίος αφού έχει μάθει τι κάνω κέφι ως πελάτης, με έχει αποτρέψει από λανθασμένες επιλογές μου, επομένως η εμπιστοσύνη μου είναι σίγουρη.
Ξενοδοχείο σε κακόφημη περιοχή του κέντρου αλλά καθαρό. Από το άνοιγμα της πόρτας και το καλοσώρισμα της μικρής κατάλαβα ότι η Ελληνοισπανική φιλία θα εδραιωθεί. Δε ξέρω αν ήταν δασκαλεμένη λόγω της επιφυλακτικότητάς μου για κείνη, αλλά ήταν πολύ ζεστή και φιλική.
Ντουσάκι και γραμμή για τη μάχη.... με πικάντικα πειράγματα και αγκαλιές με γλωσσόφιλα. Με απογείωσε με ένα αργό, βαθύ και απολαυστικό στοματικό με την ανάλογη περιποίηση της γύρω περιοχής. Αλλαγή ρόλων και ένιωσα τα υγρά της να με πλημμυρίζουν με το σχετικό σπαρτάρισμα. Τα Ισπανικά σχόλια εν μέσω βογγητών δεν τα κατάλαβα.. Συνέχεια με εναλλαγή πολλών στάσεων και ακροβατικά στα οποία ενέδωσε και λόγω σωματότυπου. Διακοπή για να επιχειρήσω δεύτερη κατάβαση στις πανέμορφες οπούλες της...Την αποτελείωσα με αργές συντονισμένες κινήσεις δαχτύλων(!) και γλώσσας. Μετά και το δεύτερο τελείωμά της, απολάμβανα, λίγο πριν το τέλος, τον τρόπο που με κοιτούσαν τα απίστευτα μάτια της. Η λήξη της μάχης ήρθε μετά από ένα κρεσέντο της γλώσσας της...
Παρά την πάροδο του χρόνου μου, δεν κοίταξε ρολόι και μιλήσαμε αγκαλιασμένοι για 10 λεπτά ακόμη και μετά από ένα ακόμη ντους αποχαιρετηθήκαμε με τις ανάλογες ευχές και φιλιά.
Το κακό είναι ότι γύρισε στην πατρίδα της και δε ξέρω πότε και αν ξαναγυρίσει.
Ήταν όμως μια πολύ όμορφη συνεύρεση με ένα κουκλάκι με υπέροχα μάτια, παιχνιδιάρικο κορμάκι, καθαρό και πολύ naughty!
100% value for money..Το 8άρι αφορά την άποψή μου ότι θα πρέπει να πέσουν οι τιμές λόγω γενικότερης κρίσης .
Υ.Γ. Σ'αυτό τον τόπο, που όλα παρεξηγούνται, τις ελάχιστες φορές που εγκωμιάζουμε ανθρώπους ή υπηρεσίες αυτών, υπάρχει κατι ύποπτο που πρέπει να δικαιολογήσουμε με κάθε τρόπο ενώ εύκολα κατακεραυνώνουμε-πολύ συχνά-οτιδήποτε μας φαίνεται αρνητικό, χωρίς τεκμηρίωση απαραίτητα. Ο νοών νοείτω και τελικώς αν με την ευγένεια και το στυλ μου "εισπράττω" κάτι παραπάνω από τους ανθρώπους που συναλλάσομαι, νιώθω την ελάχιστη υποχρέωση να το ανταποδώσω με την ανάλογη κριτική, στον συγκεκριμένο απρόσωπο χώρο που επικοινωνώ.

Καλές γιορτές σε όλους σας με υγεία και σέξυ στιγμές!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
12.313
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού