Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η συναντηση μας με την πεννυ εγινε πριν περιπου μια εβδομαδα στο γνωστο ξενοδοχειο πισω απ'το ωνασειο. Αρχικα ηθελα να κανονισω ραντεβου με την ευα αλλα ως γνωστον το μωρο ειναι πολυ απασχολημενο τον τελευταιο καιρο. Anyway, κανονισα με την πεννυ μια μερα πριν. Ηρθε με καθυστερηση γυρω στο μισαωρακι αφου πωτα με ειχε ειδοποιησει.
Εμφανισιακα δε μου φανηκε να εχει τοσο προβλημα στη μυτη οπως εχει επισημανθει αλλα αυτα ειναι προσωπικα γουστα. Τωρα σωματικα,εχει μικρο στηθος αλλα πολυ ωραιες ρογες που ανταποκρινονται αμεσα. Κωλαρακι πολυ ομορφο αλλα απο τις περιγραφες το περιμενα πιο σφιχτο, παντως ειναι το δυνατο της σημειο! Γρηγορα για μπανακι και αμεσως στο ψητο!
Αρχικα επειδη δεν αντεχω πολυ στο γλυψιματακι της ζητησα να την περιποιηθω πρωτος εγω. Πολυ ομορφο μουνακι, δαχτυλακι και γλυπσιμο ταυτοχρονα για κανα τεταρτακι, με πολυ καβλωτικες φωνουλες απο μερους της. Αφου υγρανθηκε αρκετα και το ευχαριστηθηκε οπως μου ειπε, ζητησε να αναλαβει αυτη πρωτοβουλια. Αν και δε χρειαζομουν ουτε στο ελαχιστο τη βοηθεια της για να μου σηκωθειΜεγάλο χαμόγελο, αρχισε το γλυψιματακι! Καλη πιπα, ενιοτε αρκετα deepthroat,και αλλες στιγμες πιο επιφανιακη, επισης πολυ αγαπη για τις μπαλες που απολαμβανε πολυ να τις ρουφαει και να τις γλειφει το μωρο! μετα απο ενα δεκαλεπτο ηρθε η πρωτη καταθεση στο στομα της οπου δεν αφησε σταγονα να παει χαμενη!Χαμόγελο
Γρηγορο ντουζακι απο μερους μου και παλι στα αρματα! μετα απο λιγη κουβεντουλα με το μωρακι, της ζητησα ευγενικα να τον παρει παλι στο στομα!!!Γλώσσα αφου τα καταφερε γρηγορα να με κσανακανει turbo της ζητησα να την παρω στα 4 που ειναι και το αγαπημενο μου. το μςρο στηθηκε πολυ ωραια, και ειναι χαρμα οφθαλμων στη συγκεκριμενη σταση. Πολλες σφαλιαρες στο κωλαρακι της που εδειχνε και η ιδια οτι τις απολαμβανε παντως με εκαναν να καβλωσω πολυ και να τελειωσω μεσα τησ αυτη τη φορα, γρηγορα σχετικα, το οποιο δεν το περιμενα. γρηγορα κσεπλυμα και παλι στον αγωνα με τη μικρη καβλιτσα!
Αμεσως τσιμπουκακι και παλι στα 4. αυτη τη φορα αυτη στο κρεβατι και εγω να παταω στο πατωμα. Πολυ ευχαριστη σταση με το μωρο να γραφει φοβερα στον καθρεφτη. Στη συνεχεια της ζητησα να παρει πρςτοβουλια και να κατσει πανω μου. cowgirl ως γνωστον οπου το μωρο μπορω να πω οτι με απογοητευσε λιγακι. μαλλον ηταν κουρασμενη η δεν ξερω πως αλλιως να το εκσηγησω! βαριοταν να κουνηθει σχεδον. την παροτρυνα να γυρισει αναποδα οπου εβλεπα την κωλαρα της αλλα ματαια. παλι τα ιδια! Αφου σε λιγο μου επεσε!!!!Θυμός
Αφου υπεθεσα οτι μαλλον ηταν κουρασμενη, δεν ηθελα να επιμεινω πολυ και αφου μου εβγαλε το προφυλακτικο τησ ζητησα να τον κσαναπαρει στο στομα της οπου και ηρθε το τελοσ μετα απο ενα 10λεπτο. Αυτη τη φορα τα εφτυσε (διακριτικα βεβαια)Λύπη
Μετα τη μια ωρα ακουσα αρκετες φορες το κινητο της να χτυπαει (ηταν στη δονηση), το οποιο μπορω να πω οτι ειναι λιγο ενοχλητικο αλλα οκ~ με παροτρυνε να μη δινω σημασια. Στο social time ειναι αρκετα ευχαριστη αλλα αν δωσεις πολυ βαση εκει μπορει να μεινεις στο δεντρο και να χασεις το δασος!!Γλώσσα
Εν κατακλειδει το μωρο ειναι αρκετα αξιολογο αλλα αν οπως μου ειπε προσπαθει να μην παιρνει πανω απο 4-5 ραντεβου την ημερα, θα περιμενα πιο πολυ ορεξη απο μερους της, ειδικα οταν πρεπει να παρει η ιδια πρωτοβουλια κινησεων! Ισως να την κσανασυναντουσα στο μελλον αλλα για την ωρα θελω να δοκιμασω και αλλες αξιολογες προτασεις!Ντροπή αυτα εν ολιγοις!!!Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα