Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 53 10
Call-Girls 203509
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Για μένα η πίπα που μου έκανε είναι μέσα στις 3 καλύτερες που μου έχουν κάνει. Το σώμα της είναι όπως το έχουν περιγράψει οι συναγωνιστές. Εμένα προσωπικά μου αρέσει η γυναίκα να έχει μια σωστή περιφέρεια και η κοπέλα νομίζω ότι είχε την ιδανική περιφέρεια για τη σωματοδομή της. Ίσως θα ήταν (για τα γούστα μου) καλύτερη εάν είχε λίγο μεγαλύτερο στήθος, αλλά δε με ενόχλησε κιόλας. Στο διατάυτα, πέρα από τη πίπα που ήταν απίθανη, δε τρελλάθηκα όταν στον πρώτο γύρω ασχοληθήκαμε με το πατροπαράδοτο σεξ δε τρελλάθηκα κιόλας. Δεν είχε πρωτοβουλίες και δεν ξέρω κατά πόσο οι φωνές της ήταν αληθινές, όμως τα στησίματά της ήταν πολύ καλά. Στο σόσιαλ είναι καλή. Όταν τελίωσε ο πρώτος γύρος σκεφτόμουνα απλά να το λήξω αλλά η αλήθεια είναι ότι το κουλούρι της ήθελα να το φάω. Και πάλι καλά που δε το έληξα, γιατί όταν το έδωσε (χωρίς μα και μου και όχι και μη όπως η φίλη της) απλά έψαχνα μήπως κάποια στιγμή που δεν κατάλαβα ήρθε κάποια άλλη. Τεράστια διαφορά! Οι εκφράσεις του προσώπου της, οι φωνές της τα στησίματά της ήταν βγαλμένα από τσόντες της βίβιντ και όλα αυτά με οδήγησαν στη δεύτερη κατάθεση.
Θα ξαναβρεθώ μαζί της αλλά μόνο και μόνο για την πίπα της και το κουλούρι της. Βέβαια με 200 ευρώ (συν άλλα 50 για το δωμάτιο) δεν είναι κάτι που μπορώ να το δίνω συχνά, αλλά θα ξαναβρεθώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα