Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Call-Girls 85356
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ξεκινώντας για το ραντεβού μου με τη Cristina, που επέστρεψε προ ημερών από τη πατρίδα της, κι έχοντας στο νου μου τα κολακευτικά σχόλια που μου έγραψε γι’ αυτήν ένα από τα πιό αξιόπιστα μέλη του site σε σχετικό ερώτημά μου, μου γυρόφερναν στο μυαλό λέξεις κι εκφράσεις όπως "πύραυλος", "μικρή στο μάτι, θηρίο στο κρεβάτι" και άλλα τέτοια παρόμοια, που αφελώς πίστευα ότι θα μπορούσαν να αποτελέσουν ενδεχομένως το τίτλο της κριτικής αυτής.
Αλλά φευ, για μια ακόμα φορά διαψεύστηκα, όχι ευτυχώς παταγωδώς, αλλά έστω και μερικά διαψεύστηκα. Ίσως οι προσδοκίες μου από όλες αυτές τις κριτικές που είχα διαβάσει για τη συγκεκριμένη κοπέλα να ήταν υψηλότερες από τη πραγματικότητα, έτσι όπως εγώ την εισέπραξα. Ίσως και να έχω γίνει δύσκολος και πιο επιλεκτικός από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι ενεργά με τα c.t. και τα c.g. και να έχω κακομάθει. Αλλά όταν μια κοπέλα, όσο καλή και ορεξάτη να είναι στο κρεβάτι (και η συγκεκριμένη ευτυχώς είναι), άμα δεν σου κάνει κλικ με την εμφάνισή της και θεωρείς ότι για τα γούστα σου με το ζόρι ξεπερνάει τη μετριότητα, τότε αναπόφευκτα θα φύγεις από το meeting με μια ανάμεικτη γεύση, αυτό δηλ. που με άλλα λόγια έγραψα τελικά ως τίτλο της κριτικής μου.
Ας γίνω όμως πιο συγκεκριμένος: όπως έχουν γράψει κι άλλοι παίκτες προηγουμένως, οι φωτό της κατ’ αρχήν δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τη κοπέλα που συναντάς, όσον αφορά το πρόσωπό της. Αντί για τη ξανθή κι ανοιχτόχρωμη κοπέλα των φωτογραφιών, σου εμφανίζεται μια μελαχροινή, σκουρόχρωμη στο δέρμα κοπέλα με μακρύ μαύρο μαλλί και ενδιαφέρον σχήμα ματιών, που δυστυχώς "χάνει" στο πρόσωπο μόλις σου χαμογελάσει, λόγω της άσχημης οδοντοστοιχίας της.
Σωματικά τώρα, πρόκειται για μια κοντή κοπέλα, που με τίποτα δεν τη λες λεπτοκαμωμένη αλλά ούτε και χοντρή, το στήθος της είναι φυσικό μεν αλλά μικρό, και κατ’ εμέ για το σωματότυπό της αταίριαστο, τα πόδια της είναι σφιχτά μεν αλλά γεμάτα (είπαμε η κοπέλα ανήκει στη κατηγορία του "ναι μεν, αλλά"), αλλά ευτυχώς ο κώλος της, που είναι το μεγάλο της ατού και το ξέρει, είναι επίσης σφιχτός και πεταχτός, κι έτσι όπως τον στήνει στη μάχη (με τη βοήθεια και των καθρεφτών ολόγυρα) πολύ ξεσηκωτικός. Οι δύο τρυπούλες της είναι πεντακάθαρες, καλοσχηματισμένες και απόλυτα άτριχες, πράγμα που εγώ όμως που είμαι της παλιάς σχολής δεν το θεωρώ απαραίτητα προσόν: μ’ αρέσει να υπάρχει μια υποψία έστω τριχοφυίας πάνω από το νινάκι της γυναίκας. Και τέλος, η επιδερμίδα της είναι τέλεια και στην όψη και στην αφή.
Όσον αφορά τα του "αγώνα" τώρα: Η κοπέλα σαφώς "το έχει" και προσφέρει στο κρεβάτι υπηρεσίες που ξεπερνούν σίγουρα το μέσο όρο, πλην όμως σ’ αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται έστω και ως έξτρα τα cim, cif και το πρωκτικό. Όμως και πάλι η αίσθηση που είχα φεύγοντας ήταν του "καλή ήταν, αλλά δεν έπεσα και ξερός". Ίσως κάποιος άλλος βέβαια στη θέση μου να έπεφτε, αλλά εγώ όχι.
Πες γιατί δεν μου έκανε με την εμφάνισή της το κλικ που έλεγα παραπάνω. Πες γιατί κάποιες από τις κινήσεις της με ξενέρωναν. Αναφέρω χαρακτηριστικά τα υπερβολικά συχνά φτυσίματα στο εργαλείο μου και στους παραπονεμένους φίλους του, όταν με περιποιήθηκε στοματικά, με ομολογουμένως όμως μεγάλη διάθεση και ζήλο στο 2ο γύρο. Δεν λέω, και τα φτυσίματα βοηθάνε στο να βγάλει κανείς το kinky που κρύβει μέσα του, αλλά αυτή το παράκανε. Επίσης, με ξενέρωσαν τα κυκλικά κουνήματα της μέσης της, μόλις αντιλήφθηκε στο 1ο γύρο ότι τελείωσα μέσα της. Φαίνεται ότι το έχει δει σε κάποια τσόντα και βλακωδώς πιστεύει ότι έτσι μεγαλώνει η ηδονή που νιώθει ο άντρας εκείνη την ώρα. Ή τέλος, το πιο σημαντικό για μένα, το γεγονός ότι, εκτός από κάποια γλωσσόφιλα που ανταλλάξαμε στην αρχή, σε όλο το υπόλοιπο μέρος της συνάντησης απέφευγε να με φιλήσει στρίβοντας κάθε φορά το πρόσωπό της.
Από την άλλη βέβαια, για να μην την αδικήσω, η συμμετοχή της στη στοματική περιποίηση που της προσέφερα στο 1ο γύρο ήταν εξαιρετική, ανεξάρτητα από το αν "τελείωσε" πραγματικά ή όχι, το ίδιο και η ακάποτη πίπα που μου προσέφερε σε ανταπόδωση και στους δύο γύρους, και ιδιαίτερα στον 1ο. Επίσης εξαιρετική ήταν και η συμμετοχή της στο κυρίως πιάτο του 2ου γύρου, όπου κάναμε σεξ σε όλες τις στάσεις με τη σειρά: αυτή αρχικά on top, όπου αφού με "πήδηξε" μετά μανίας, μετά το γύρισε σε βαθειά καθίσματα, πλην όμως προς μεγάλη μου απογοήτευση δεν άντεξε και πολύ κι έτσι το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό και στο τέλος την έστησα στα 4. Για το φινάλε βέβαια χρειάστηκε να με τελειώσει στοματικά-χειρονακτικά, πράγμα αναμενόμενο για την ηλικία μου και τη περιορισμένη διάρκεια της συνάντησής μας.
Για την ιστορία να αναφέρω επίσης σχετικά με τη διάρκεια, ότι το ραντεβού ήταν αρχικά κλεισμένο για 1,5ω, ώστε να υπάρχει μια μεγαλύτερη άνεση χρόνου, όμως ο αγώνας (μαζί με τα ντους) ολοκληρώθηκε ακριβώς στην ώρα πάνω, οπότε το τελευταίο μισάωρο θα το πλήρωνα εντέλει χωρίς λόγο. Για καλή μου τύχη όμως, προφανώς λόγω ελλιπούς ενημέρωσης από το πρακτορείο της, η κοπέλα θεώρησε ότι το ραντεβού μας ήταν μονόωρο κι έτσι γλύτωσα τα κερατιάτικα. Να διευκρινήσω επίσης ότι στο κόστος της συνάντησης συμπεριλαμβάνω και τα του ξενοδοχείου (24 Ε).
Συμπερασματικά, για κάποιον που στα μάτια του η Cristina του φαίνεται όμορφη, πράγμα όχι απίθανο, ή για όποιον δίνει βαρύτητα κυρίως στο σέρβις και όχι τόσο στην εμφάνιση μιας κοπέλας, η Cristina είναι μια καλή και αρκετά οικονομική λύση, που σημειωτέον δουλεύει τα λεφτά της και με το παραπάνω. Για όποιον όμως, πέρα από το σέρβις μετράει εξίσου και η εμφάνιση μιας κοπέλας, και δεν μπορεί (ή έστω δυσκολεύεται) να "λειτουργήσει" όταν αυτή (η εμφάνιση) δεν τον ικανοποιεί, όπως συνέβη με μένα, τότε η Cristina είναι και πάλι μια τίμια επιλογή μεν αλλά όχι για παραπάνω από μια φορά, κι αυτή (η φορά) για την εμπειρία και μόνο.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 19, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
164€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα