Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 42 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αρχικά να ευχαριστήσω τους δυο συναγωνιστές που μου έστειλαν το τηλέφωνο της κοπέλας. Ξέρουν αυτοί ποιοί είναι...

Ο τίτλος τα λέει όλα...η Τζέννη είναι μια γατούλα που στο κρεβάτι μεταμορφώνεται σε μια τίγρη.

Ύψος περίπου στο 1.65, σούπερ στήθος, ζουμερό κωλαράκι και πατουσάκια περιποιημένα - το αναφέρω για τους λάτρεις του είδους, όπως η αφεντιά μου - .

Πλέον η κοπέλα δεν προσφέρει την επιπλέον ώρα δώρο, αλλά όσο είμασταν μαζί δεν κοίταξε το ρολόι και οι δυο γύροι τελειώσαν με ηρεμία. Επικοινωνιακά όποιος είναι μαζί της αισθάνεται σα να είναι με την κοπέλα του.

Την κοπέλα την έγλυψα από την κορυφή μέχρι τα νύχια - κυριολεκτικά - και ήταν πεντακάθαρη !

Όσο γατούλα είναι στο προσωπάκι και όσο σου μιλάει, μόλις αρχίσει τα γλωσσόφιλα μετατρέπεται σε μια τίγρη που δεν σε αφήνει σε ησυχία. Πίπα απίστευτη, υγρή, με απίστευτο @@γλύψιμο, σούπερ συμμετοχή στο σέξ, δαχτυλάκια ελεύθερα, κουλουράκι και όλα κομπλέ.

Με εμένα η κοπέλα ήταν σούπερ από την ώρα που μπήκε στο δωμάτιο, είναι ΦΟΒΕΡΗ και θα φροντίσω να τη συναντήσω ξανά και ξανά.

Δεν περιγράφω άλλο...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 09, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες