Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 59 10
Call-Girls 118509
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η συνάντηση έγινε πριν κανένα μήνα πριν. Είχε καλό μέσο όρο, τα μιλφ δεν ήταν διαθέσιμα,εάν δεν μαμούσα θα μου έβγαινε από τα αυτιά οπότε είπα να το δοκιμάσω. Το ραντεβού κλείστικε στο τσακ μπαμ, αλλά λόγο κίνησης άργησα 10 λεπτά (πήρα τηλ το γραφείο και ειδοποίησα). Η τύπισσα ήδη περίμενε και όταν μπήκε στο δωμάτιο ήταν τσαντισμένη. Μάλλον εκεί έπρεπε να είχα σφυρίξει και την λήξη, αλλά δε το έκανα. Ντουζάκι και μετά ξαπλώσαμε. Πήγα να δώσω φιλί και φίλησα το μάγουλο!!!Ξανά, φίλησα λαιμό!!! Όχι μου λέει.....ΟΚ λέω από μέσα μου είναι ακόμα τσαντισμένη. Είπα να ασχοληθώ με το νινάκι της και μου έσπρωχνε το κεφάλι που και την γλώσσα του Σίμονς να είχα από τους Κίς πάλι δεν θα έφτανα. Άρχισε να μου λέει ότι την αγκυλώνουν τα μούσια μου (τα πια;)όχι δάκτυλα, όχι εδώ όχι έκει.....Άρχισα να χαλιέμαι. Δε λέω καλή πίπα,αλλά εάν ήταν να κάνω δουλεία χωρίς να αγγίζω έμπαινα και στη χρυσή ευκαιρία και έπαιρνα μια τάνα των 100 ευρώ και έδινα και 70 επιπλέον και μου έκανε και ακάποτο και έπαιρνα και κουλούρι.
Τέλος πάντων τελίωσα τον πρώτο γύρο, πήγα για ντουζάκι πήγε και αυτή και ξεκινώντας για 2ο γύρο την είδα στραβωμένη. Της είπα να ντυθεί και να φύγει κάτι μου είπε ότι φταίω που άργησα 10 λεπτα και ότι ήμουν βιαστικός αλλά δεν έδωσα συνέχεια γιατί δεν λέει......
Δεν ξέρω ποιος εγκρίνει και ποίος δεν εγκρίνει,την άλλη φορά όταν πρόκειτε να διαλέξω πιπίνια θα διαβάζω ΟΛΕΣ τις κριτικές μία προς μία και θα κρατάω και σημειώσεις...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
gregory35