Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 11 10
Call-Girls
38256
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μετά από τις πολύ καλές κριτικές ποπυ διάβασα εδώ δοκίμασα την νεαρά ουκρανή. Εμφανίστηκε ωραία και sexy ντυμένη στο χώρο μου. Σώμα πραγματικά πολύ καλό, λεπτή και σε καλό ύψος, όταν γδύθηκε΄είδα και το πολύ σωστό κωλαράκι της που μ΄έφτιαξε αρκετά. Από πρόσωπο εμένα δεν μου αρέσουν οι πολύ εκφυλόφατσες, οπότε.. πάντως έχει ωραία μάτια. Το πρόβλημα, το πολύ μεγάλο πρόβλημα, ήταν η συμπεριφορά της. Η κοπέλλα φύσαγε και ξεφύσαγε σαν φυσητήρας.. Δήλωσε απίστευτα κουραμένη, νευριασμένη μ' αυτό που κάνει και αμέσως μετά τη βιαστική της πίπα, μου είπε ότι χρειάζεται επειγόντως διακοπές. Αισθάνθηκα ότι η τύπισσα ήθελε ψυχοθεραπεία, οπότε άρχισα κι εγώ να της λέω κάτι κουφά, ότι δεν πειράζει, δουλειά είναι θα περάσει.. δηλαδή εκεί που πήγαμε για μαλλί βγήκαμε να παρηγορούμε τη μικρή και να ζητάμε και συγνώμη που θέλαμε να την πηδήξουμε. Ε λοιπόν παλλικάρια, όποια τύπα έχει τα ψυχολογικά της , της λείπουν τα παιδιά, οι γονείς, οι φίλοι ή ο γκόμενος ας κάτσει σπίτι της. Εγώ δεν ξκαναπληρώνω για να κάνω τον ψυχολόγο!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 29, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί