Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 14 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απο τις ελαχιστες φορες που εχα call girl με απογειωσε.τι εννοω??

Καταρχας να πω ειναι εντυπωσιακη οχι ομως ο τρελος κομματος.Μπαινει μεσα και αρχιζουμε την κουβεντουλα την οποια πρωτη φορα απολαυσα.ανετα βγαινεις να πιεις καφε μαζι της ειναι χαλαρη και εχει να πει πραγματα.το καλο ειναι πως βρηκαμε κοινα ενδιαφεροντα και ετσι δεσαμε.μετα λοιπον την κουβεντουλα και το κρασακι μπαινουμε στο ζουμι.

Στοματικο δεν μπορεις να πεις πως το κατεχει αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο.σωμα εχει πεντακαθαρο και μοσχομυριστο και ενα νινακι τρελα που δεν σταματας να περιποιεισαι,η κολαρα της δε ειναι οτι ποιο απαλο εχω ακουμπησει σε γυναικεια οπισθια και δεν υπερβαλω.Στηθος στητο ζουμερο προς το 3.Τα φιλια της ηταν εκπληκτικα και δεν τα επερνε απο πανω σου.

Στο σεξ τωρα,τις αρεσει αργα και βασανιστικα πραγμα που εμενα με εξιταρει αυτο,ειδικα οταν ειναι απο πανω μπορει να σε τρελανει στο βασανισμα.Στα τεσσερα εχεις θεα την κολαρα της που ειναι οντως οπτασια με δαχτυλακι απο πισω το οποιο δειχνει να το απολαμβανει και χωρις εννοειτε να φερει καμια αντηρηση(εχει και κατι ποδαρες ολα τα λεφτα).

Αλλαξαμε πολλες στασεις σε ολες ηταν αξιοπρεπεστατη αλλα απο πανω σου ειναι ολα τα λεφτα.Σημαντικο ειναι πως λειτουργει διχως ανγχος το οποιο στο μεταδιδει και περνας καλα.

Σε γενικες γραμμες ειναι ενα πιπινι πολυ πολυ εντυπωσιακο με ενα προσωπο (οι φοτο της εδω οχι μονο την αδικουν αλλα ειναι η μερα με τη νυχτα για μενα)γλυκιτατο να το φας και να το πιεις.περασα παρα παρα πολυ καλα μαζι της,δεν μου χαλασε χατιρι δεν μου ειπε σε τπτ οχι ηταν δεκτικη στα παντα και ειναι το κοριτσι που θα την δεις εξω και θα πεις

Θα κανω μια παρενθεση εδω να πω μολις βγηκα απο το δωματιο παω ρεσεψιον να πληρωσω,βλεπω τον ρεσεψιονιστ που ειναι ιδιος παντα να χαμογελα με σκυμενο το κεφαλι που παντα εχουμε τα τυπικα οτα παω,γυρναει χαμογελοντας και μου λεει ?του λεω σου αρεσε??να σου κανω κονε?σκυβοντας λεει...εγω?οχι οχι!!!καλα λεω λαμογιο δεν θες με τπτ σε καταλαβα απο τη φωνη!!!

τελος να επισημανω στους συναγωνιστες το εξης.αν θελετε να περασετε καλα με κρυσταλ πρωτον οχι λιγουριες με το που μπει δλδ κραβατι αμεσω.πειτε καμια κουβεντουλα και καντε την να νιωσει πως το κανει διχως ψεματα...εξαλου την ιδια ψευδεσθηση θα εχετε.εγω αυτο εκανα μιλησαμε αρκετα και περασα εκπληκτικα!!!

ελπιζω να βοηθησα....τα λεμε στην επομενη πτηση!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί