Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 35 10
Call-Girls
86758
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έκανα αμήν και πως για να βρεθούμε (μια δεν μπορούσε αυτή,την άλλη εγώ, πότε ο Γιάννης δεν μπορεί πότε ο κώλος του πονεί). Τελικά βρεθήκαμε σε γνωστό ξενοδόχειο στα Ν.Π. Καταρχάς είμαι μιλφολάγνος αλλά όταν διαβάζω καλές κριτικές για άλλες κοπέλες αποφασίζω να δοκιμάσω. Έτσι το αποφάσισα και με την Πένυ. Ήρθε με 10 λεπτά καθυστέρηση. Όταν άνοιξα την πόρτα πρέπει να πώ ότι ξενέρωσα λίγο με το σώμα της. Πολύ αδύνατη για τα δικά μου γούστα (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα), αλλά κατά τα άλλα πολύ ευγενική και με το χαμόγελο στα χείλη και με το καλησπέρα έσκασε και ένα φιλί (λες και είσαι ο γκόμενος της που έχει μέρες να δει). Δεύτερο ξενέρωμα που έφαγα είναι ότι έκανε κανένα 10 λέπτο με τέταρτο στο μπάνιο (δε λέω η καθαριότητα είναι το παν αλλά μου φάνηκε ότι ήθελε να "φάει" χρόνο). Όταν την είδα και γυμνή εκεί χαλάστικα τελείως. Ήξερα για μικρό στήθος αλλά όχι και τόσο πολύ. Δε λέω η ρώγα κάγκελο αλλά βυζί ανύπαρκτο (ξαναλέω για τα δικά μου γούστα).
Τώρα στις υπηρεσίες. Η πίπα της καλή, αλλά μου έχουν κάνει και πολύ καλύτερη. Επίσης δεν δέχεται να την πιάσεις και να την "οδηγήσεις" για deep throat. Ξέρει να στείνεται, και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, που μερικές φορές όμως σε ξενερώνουν. Πχ ενώ είχα βρει "ρυθμό" όταν ήταν στα 4 και της είχα βάλει και δακτυλάκι στο κουλούρι της, πήρε την πρωτοβουλία και θέλησε να γυρίσουμε στο κλασσικό, πράγμα που με ξενέρωσε. Αλλά υποθέτω ότι με τον καιρό θα μάθει πότε να παίρνει πρωτοβουλίες. Επίσης με τον καιρό θα μάθει τα βογκητά της να είναι πιο αληθοφανή, γιατί μερικές φορές βογκούσε τόσο που αναρωτιόμουν εάν είμαι ο Ντικ Ντίγκλερ....
Τέλος να πω πως όταν της είπα ότι θέλω και κουλούρι φάνηκε να δυσανασχέτησε (αν και τις το είχα πει από τα μυνήματα) και άρχισε να μου λέει ότι "είναι μεγάλος", "είναι 50 ευρώ παραπάνω". Τελικά της πήρα και το κουλούρι.
Προς το τέλος το τηλέφωνο της χτύπησε δύο φορές, ενώ και η ίδια κοίταξε το ρολόι της στο τέλος του 1ου γύρου, καθώς επίσης πριν ξεκινήσουμε και τον 2ο
Συγγνώμη αλλά δεν θα ξαναπάρω.
Τώρα στις υπηρεσίες. Η πίπα της καλή, αλλά μου έχουν κάνει και πολύ καλύτερη. Επίσης δεν δέχεται να την πιάσεις και να την "οδηγήσεις" για deep throat. Ξέρει να στείνεται, και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, που μερικές φορές όμως σε ξενερώνουν. Πχ ενώ είχα βρει "ρυθμό" όταν ήταν στα 4 και της είχα βάλει και δακτυλάκι στο κουλούρι της, πήρε την πρωτοβουλία και θέλησε να γυρίσουμε στο κλασσικό, πράγμα που με ξενέρωσε. Αλλά υποθέτω ότι με τον καιρό θα μάθει πότε να παίρνει πρωτοβουλίες. Επίσης με τον καιρό θα μάθει τα βογκητά της να είναι πιο αληθοφανή, γιατί μερικές φορές βογκούσε τόσο που αναρωτιόμουν εάν είμαι ο Ντικ Ντίγκλερ....
Τέλος να πω πως όταν της είπα ότι θέλω και κουλούρι φάνηκε να δυσανασχέτησε (αν και τις το είχα πει από τα μυνήματα) και άρχισε να μου λέει ότι "είναι μεγάλος", "είναι 50 ευρώ παραπάνω". Τελικά της πήρα και το κουλούρι.
Προς το τέλος το τηλέφωνο της χτύπησε δύο φορές, ενώ και η ίδια κοίταξε το ρολόι της στο τέλος του 1ου γύρου, καθώς επίσης πριν ξεκινήσουμε και τον 2ο
Συγγνώμη αλλά δεν θα ξαναπάρω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα