Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 13 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω πως να ξεκινησω και γι αυτο θα μπω απευθειας στο ψητο.

Η μανταλινα ειναι μια μετρια κοπελα που εκτος απο το προσωπο εμενα δεν με εφτιαξε καθολου.
Η λεξη κομοδινο δεν την αντιπροσωπευει αλλα η λεξη τρεις λαλουν και δυο χορευουν πανω σε ενα κομοδινο ειναι καλυτερη.
Στο διαταυτα.....πιπα ανυπαρκτη αμφιβαλω αν ξερει πως γινεται φιλια λογω σιλινικονης που εχει βαλει τα αποφευγει αλλα ακομα και οταν σε ακουμπα με τα πλαστικα χειλια η αισθηση ειναι απαισια.
Στο σεξ παροτι αλλαξαμε πολλες στασεις σε ολες ηταν μπουρουχα με αποκορυφωμα οταν τις εβαλα τα ποδια στους ομους μου πιαστηκε και δεν ηξερα τι να κανω να γελασω η να κλαψω για τα λεφτα που εδωσα......απο ελαστικοτητα μπετο και απο μπετο γυψος.

Απορω πραγματικα με καποιες κριτικες οι οποιες γραφουν οτι περασαν υπεροχα και οτι αν δεν βαριεται ειναι αποθεωση...

Εγω προσωπικα πιστευω πως δεν εχει να κανει με βαρεμαρα αλλα με το αν το χει τελικα η οχι....ε λοιπον παιχτες δεν το χει η κοπελα οτι και αν κανει.....ισως αν ημουν 20 που το μυαλο δεν συνεργαζετε με τον εγγεφαλο να ειχα αλλη εντυπωση.

Η γνωμη μου ειναι,οσοι ειναι απο 30 και πανω μακρυα φιλτατοι για να μη το μετανιωσετε και σεις.

Θα τελειωσω λεγοντας πως ειναι απο τα χαζα CG και το λεω αυτο γιατι στις χαζες ιεροδουλες υπαρχουν 2 τυποι γυναικων:αυτες που το κανουν γιατι τους εχει σφηνωσει ο πουτσος στο μυαλο και αυτες που το κανουν γι αυτοεπιβεβαιωση

η μανταλινα μας λοιπον ειναι το δευτερο μια χαζορουμανα που δεν εχει ιδεα πως να γαμιεται!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 27, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί