Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 14 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λόγω κριτικών ήμουν πολύ επιφυλακτικός...όμως τα σχόλια για την εντυπωσιακή εμφάνιση με έπεισαν να δοκιμάσω.
Όταν άνοιξε η πόρτα έπαθα πλάκα! Πανύψηλη με κορμάρα και τρομερό πρόσωπο...Μπήκε κατευθείαν για ντουζάκι και βγήκε φορώντας μόνο τις γόβες της και baby oil στο σώμα.
Ίσως οι προηγούμενες κριτικές να τη βελτίωσαν...αμέσως όρμησε και τον πήρε στο στόμα (πίπα όχι πολύ βαθιά αλλά υγρή και αισθησιακή, ενώ και τα χέρια τα απομάρυνε μόλις το ζήτησα...) , δεκτική σε ότι ήθελα, μικρά πνιχτά βογγητά στα όρια του πιστευτού και κούνημα λεκάνης και ποδιών σε σημείο που να χάνεις τον μπούσουλα... Δε χόρταινα να βλέπω την κορμάρα της και να της βάζω δάχτυλο στον κώλο (με τα τακούνια φαινόταν θεικός και ολοστρόγγυλος!!!!!)...κορυφαία στιγμή όταν την πήρα στα όρθια μπροστά στον καθρέφτη (πράγματι όμως αν είσαι κάτω από 1.80 μάλλον θα χεις πρόβλημα μ αυτή τη γυναικάρα).
Απ'ότι μου πε είχε δουλέψει ως μοντέλο στη Ρουμανία ενώ όταν τη ρώτησα για τα σχόλια περί κομοδίνου γέλαγε...
Στα αρνητικά τα τατουάζ στα χέρια (όμως ελάχιστα με απασχόλησαν) και η καθυστέρηση να έρθει (λόγω βροχής και κίνησης μου είπε).
Λόγω μικρής εμπειρίας ίσως να είμαι πιο επιεικής στην κριτική ή τα δυσμενή σχόλια να της έκαναν καλό. Σε κάθε περίπτωση όμως τέτοια γυναικάρα σπάνια συναντάς, ενώ εγώ προσωπικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το service. Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα! (εάν δεν υπήρχε περιορισμός θα τη βαθμολογούσα μάλλον παραπάνω)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί