Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 25 10
Call-Girls
94581
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
μετα απο καποια σχετικη εμπειρια που απεκτησα κι εγω αν και νεος στο χωρο μετα απο μια ανουσια συναντηση με μια τουριστρια η οποια ηταν η απολυτα ομορφη γυναικα αλλα απο την αμηχανια και των δυο μας δεν πετυχε η συνταγη αποφασισα διαβαζοντας τους εδω συναγωνιστες να παρω τη τζενουλα.την εκλεισα για ολο το βραδυ 23:00-9:00.πολυ ευκολη συνεννοηση και μου εκανε εντυπωση το ποσο ευκολα δεχτηκε να με συναντησει σαββατο βραδυ για ολη νυχτα μιας και με αυτα που φραφουν ολοι δεν θα επρεπε να εχει κενο ουτε ενα μηνα μετα.στην ωρα της με ενα μακρυ μαυρο φορεμα.απο προσωπο δεν μου αρεσε αλλα απο συμπεριφορα μια χαρα.αφου ειδε οτι δεν ειμαι ανετος φροντισε να γδυθει για να παρω μπροστα.η πιπα της οκ οχι τιποτα το ιδιαιτερο.προσωπικα δεν μου αρεσουν τα μεγαλα μουνοχειλα και η τζενη εχει τα πιο μεγαλα που εχω δει.απο σωμα καλο με προβληματα και ιδιαιτερα στο ενα της βυζι.απο γαμησι τωρα εγω ημουν πτωμα το ιδιο και αυτη οποτε οχι τρελλα πραγματα δυο μπαλακια καιμετα την επεσε για υπνο.το πρωι την ξυπνησα της εριξα ενα μπαλακι ακομη πηρε το χρημα και εφυγε.στο δι ταυτα τωρα.τοτε πιστευα οτι περασα καλα.τωρα μετα απο καμια 15 αρια τουριστριες με καποιες απο αυτες2-3 εχω κανει τα γαμησια της ζωης μου που αυτο που εκανα με τη τζενη δεν το εχω ουτε στην ακρη του μυαλου μου.παρολα αυτα την θεωρω μια τιμια προταση για το χρημα που ζηταει απλα ισως με εμενα να μην ταιριαξε ισωε να ειχα χημεια με καποια αλλη και να μου πεφτει λιγη ισως να μη με γουσταρε γιατι κι αυτες δεν ειναι ρομποτ.φιλακια τζενουλα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
4 ώρες
Κόστος
500€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα