Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 21 10
Call-Girls
106805
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
ειχα ακουσει και ειχα ακουσει πολλα για την αλεξια.....εεε εγω δεν τρελαθηκα ρε παιδες!!!ολοι μιλουσαν πως μοσχομιριζει σε μενα βρωμαγε.......δεν ξερω μπορει να χε παει νωριτερα για κανα γαλεο σκορδαλια!!!στα του σεχ σιγουρα ξερει να σε κανει να τελειωσεις οποτε εκεινη θελει και το ξερει πολυ καλα αλλα ισως φταιω και γω που επελεξα μιλφακι αλλα δεν το χαρηκα, χωρις βεβαια να φευγεις και εντελως απογοητευμενος μια νορμαλ κοπελα που στο δρομο αν την δεις ισως σταθεις λιγο να σχολιασεις τον κολο της και μεχρι εκει...προσωπο προσωπικα δεν μου αρεσε (ειχε βγαλει και μια σπιρουμπα κοντεψε να μου βγαλει τα ματι)στα σιλικονατα δεν ειμαι φαν μαρεσει φυσικο.στα θετικα με καλοδεχτηκε με κερασε ποτακι τα ειπαμε και ολα καλα.τελειωμα στη μια ωρα 2 φορες απο μενα, 1 απο εκεινη. πιπα καλη και σε καμια περιπτωση deep ....αν παιξεις λιγο μαζι της γενικα της αρεσει και στο ανταποδιδει.......παντως αυτο που εξελαβα απο ολη την συνατηση ειναι πως ειναι μια μηχανη του σεχ η αλεξια καιλειτουργει μηχανικα συναισθημα 0 (πολλα αχ βαχ fuck me και τετοια αλλα ολα ψευτικα).μια καλη επιλογη για τους milflovers.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 06, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα