Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 42 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επειδή εχει γινει πολυς ντορος για την Τζενη και πρεπει να εχουν το τηλεφωνο της πανω απο 1000 άτομα, ίσως καποιοι να ντρεπονται να γραψουν πιθανώς δυσαρεστη εμπειρια που μπορει να ειχαν μαζι της, διαφορετικά δεν εξηγειται εύκολα αλλιώς, γιατι υπαρχουν μόνο 2 κριτικες για την κοπελα...

Από την άλλη δεν ξερω αν θα ηταν σωστο να μην πω τα αρνητικά της σημεια και να το παιξω γαμιάς και ότι βρηκα την φτηνη βιζιτα που τα κανει όλα!
Το θέμα ειναι με τί κοστος όλα αυτά(και δυστηχώς μιλάμε για την υγεία μας)?
Σκεφτηκα στην αρχη οτι ισως δεν πρέπει να εκθέσω την κοπέλα, αλλά υπάρχει σοβαρο θεμα και καλυτερα να γνωριζουμε που πηγαινουμε...

Λοιπον συνεννοηση πολυ καλη με την κοπελα και πολυ ευκολα κλειστηκε το ραντεβου και ηταν ακριβως στην ωρα της.
Πολυ ευγενική και πρόσχαρη, πρόσωπο μέτριο αλλά εχουμε ''βρεθει'' και με ασχημότερες, ωραια σοφιστικε γυαλακια καβλωτικά, σώμα καλό με ωραία πιασίματα και βυζί ικανοποιητικό με ωραίες ρώγες.
Μετά από αρκετό χαμουρεμα στο οποίο επιδιδεται η κοπέλα και της αρεσει παρα πολυ, ήρθε η ώρα να βγαλει τα ρουχα της...
Εκεί λοιπον που πηγα να φτιαχτω θετικά, με πήραν οι μυρωδιές με το που ξεντύθηκε Money Mouth .
Σκέφτηκα απλώς ότι είναι βρώμικη και ''άκουσα'' το κατω κεφαλι μου συνεχιζοντας για εναν γρηγορο γύρο.

Στην ανάπαυλα την έστειλα στο μπανιο και φροντισα να σιγουρευτω ότι εριξε μπολικο νερο πανω της και επλυνε και με αφρόλουτρο τις ευαίσθητες περιοχές της. Μετά κι εγώ μπανακι και επανήλθα...
Ε αυτό ήταν, ξαναβρεθηκαμε κοντα μετα από λιγη ωρα και πηγαινοντας να πλησιασω στο γατι της, ξαναμύριζε το ίδιο έντονα και ασχημα σαν ψαρίλα. Οπότε πλυμενη και να μυριζει ετσι, κατι κακο συμβαινει(μυκητες κτλ? δεν ειμαι ειδικος να ξερω...)
Στην πίπα, καθόταν στην ακρη του κρεβατιου για να φτυνει κατω μια ροχάλα, κάθε 5-10 δευτερόλεπτα. Όταν τη ρωτησα με μεγαλη περιεργεια, μου είπε οτι γεμιζει σαλια και τα φτύνει...
Στο σεξ αντεχει σφυροκόπημα από μπρος και διεισδυση στην πισω τρυπα μετα απο αρκετη επαλειψη τζελ. Σούφρα καλοδουλεμένη με μέτρια προς καλή αίσθηση. Μερέντα δεν έβγαλε, οπότε είπαμε ηταν καθαρη, κατι άλλο δεν πάει καλά...

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος.......... Είχε έρπη στα χείλη.
Σε ερωτηση μου τι ειναι αυτο που εχει βγαλει στο χειλος, μου ειπε οτι κρυωσε και εβγαλε αυτο το εξανθημα. Αλλά προσπαθουσε να τον κρυβει βαζοντας τα μαλλια της μπροστα, οπότε πιστευω ότι σιγουρα ξέρει τί είχε...
Άμα κατάφερα να μην κολλήσω κάτι, θα ειμαι πολυ τυχερος, ευχομαι να ειμαι.

Αυτά!
Φιλότιμη κοπέλα, πολύ δοτική, καλη εμφανιση, ειδικά για τα λεφτά της σούπερ, αλλά υπάρχει θέμα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 29, 2010
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα