Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 42 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τηλ αργά το βράδυ για να κανονίσω για την επόμενη μέρα "Σήμερα σε 2 ώρες μπόρω" μου λέει και την κλείνω. Πάω να την παίρνω, και βουρ για γνωστό ξενοδοχείο. Στην διαδρόμη φιλία και χουφτώματα. Καλά ξεκινήσαμε λέω. Απλά ντυμένη, γλυκό πρόσωπο λες πως έχει. Φτάνουμε ξενοδοχείο μπαίνουμε στο δωμάτιο και ξεκινάμε. Σώμα καλό,όχι σούπερ αλλά καλό. Καλό στήθος που άμα παίξεις με τις ρώγες τσιτώνουν τρελλά. Της αρέσει πολύ, και το δείχνει με τις εκφράσεις της, να την περιποιήσε.
Στο σεξ τώρα. Υπάρχει συμμετοχη. Πίπα προσπαθεί να το πάρει όσο ποιο βαθιά μπορεί, περιποιείται όλη την οικογένεια. Με ξενέρωσε που κάθε τρεις και λίγο έφτυνε. Ξέρει να στήνεται, έχει όμορφο κώλο. Της αρέσει, όπως μου είπε, να την παίρνουν στα 4. Δουλεύει και κουλούρι. Αντέχει το σφυροκόπημα, αλλά όχι για πολύ.
Γενικότερα είναι αματούρ, δεν είναι αμπαζούρ, το κάνει και το απολάμβάνει και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Σίγουρα υπάρχουν κοπέλες εκεί έξω που τα κάνουν καλύτερα, αλλά από την άλλη 100 ευρώ για 2 ώρες και κουλούρι δεν ξέρω πόσες υπάρχουν εκεί έξω.
Ισως να την ξαναπάρω, ειδικά εάν έχω ορέξεις και θέλω καλή απόδοση τιμή/υπηρεσίων.
Όσοι έχουν σκοπό να την πάρουν να ξέρουν ότι μπορεί να μην την βρίσκουν γιατί όπως μου είπε "χτυπάει συνέχεια το τηλ και μερικές φορές βαριέμαι να το σηκώσω". Επίσης ψάχνει να βρει από ποιον διέρευσε το τηλ της (όπως επίσης μου είπε και με ρώτησε, αλλά εγώ έστριψα δια του γλυψίματος) οπότε να είσαστε προετοιμασμένοι για ερωτήσεις....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση