Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Συνάντηση με την μικρή κάποιο μεσημέρι πριν πολύ καιρό εντός έδρας!Συμπαθητική φάτσα και look που δεν σου πάει με τίποτα το μυαλό σε αυτό που κάνει.Ευγενική,δροσερή.Ένα περίεργο στύλ...κάτι μεταξύ μαγκώματος και άγχους?
Αδύνατο κορμί(ευκολοχείριστο),μικρό βυζί με ρώγα κάγκελο!Δίωρο ραντεβού με αρκετό σεξ-σε όλες τις στάσεις με προθυμία-backdoor(θα ήταν μια χαρά αν δεν έβαζε τόσο πολύ λαδάκι και βαζελίνη) και κανονική κατάποση των τίτλων τέλους(κάθε γύρου)!
Ένα απο τα δυνατά της σημεία ο κώλος!Καλή πίπα χωρίς χέρια και όχι πολύ δυνατή-θερμή στο σεξ.
Θεωρώ ότι το ψάχνει ακόμα ή ψάχνει να βρει τα 'πατήματα' της!Βέβαια δεν λέει όχι σε τίποτα!Δεν έχει όμως μεγάλη εμπειρία και φάνηκε εκτός αν δεν είναι για καταστάσεις GFE,που είμαι fan και παίζει μπάλλα σε άλλο γήπεδο.Ίσως να την συγκρίνω άθελα μου με την 'ομόσταβλη' της Eva-22 που η σύγκριση είναι η μέρα με την νύχτα!Αν και δεν πέρασα άσχημα...στο τέλος μου έμεινε μια πικρία για το θέμα της τιμής...εφόσον δεν έχει πιάσει ακόμα υψηλά στάνταρ στο service ποιός ο λόγος να έχει υψηλές τιμές.
Δεν μπαίνει ακόμα σε black list διότι ήταν συμπαθητική,πρόθυμη και ίσως με το καιρό(και τα ραντεβού)ξεπεράσει άγχος? και λυθεί.Θα την ξανασυναντήσω κάποια στιγμή...πολύ αργότερα όμως....αφού γράψει μερικά χιλιόμετρα ακόμα!Φάνηκε σοβαρή και αν είναι και τίμια(σε αυτό που 'δίνει')θα την ξαναδώ.
Αργά η γρήγορα...μαθαίνονται όλα εδώ μέσα!

Υ.Γ. : Δυστυχώς για την Πένυ η σύγκριση με την Eva-22 γίνεται αναπόφευκτα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 31, 2010
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί