Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Call-Girls 85356
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
συναντηση με την χριστινα πριν μια βδομαδα σε ξενοδοχειο της γλυφαδας.το ραντεβου κλεισμενο απο την προηγουμενη.η μικρη κατεφθασε και 5 λεπτα νωριτερα.αλλαγμενη λογω κομμωσεως, η πρωτη εντυπωση σου δημιουργει ερωτηματικα αν ειναι αυτη ή οχι.μολις γδυνεται το καταλαβαινεις.γνωμη μου οτι η κομμωση των φωτογραφιων και το χρωμα του μαλλιου της, της πανε ποιο πολυ απο αυτο που εχει κανει τωρα.
στο πεδιο της μαχης τωρα...πιπα ανεπαναληπτη, βαθια, σαλιωμενη, να σε κοιταει να σε γλυφει παντου να σου ρουφαει τα αρχιδια και να σου βαζει και κωλοδαχτυλο.το αιδοιο της καταπληκτικο, πανεμορφο, μυρωδατο σε ελκυει για να το γλυψεις και να παιξεις μαζι του.οταν κανει 69 δε, απογειωνεται.λιωνει στην κυριολεξια και η πιπα της ειναι απιθανη.στενη οσο πρεπει και με μεγαλη αντοχη στο σφυροκοπημα,και το ζηταει και η ιδια κιολας.
social time καταπληκτικο.εχει χιουμορ, ορεξη για κουβεντα σε χαλαρωνει και πραγματικα περνας μαζι της υπεροχα.αν σε καποιον αρεσουν οι μινιον κοπελες νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη που κυκλοφορει.μαλλον κυκλοφορουσε γιατι πρεπει να εφυγε.
το κορμι της ειναι πολυ απαλο,μυρωδατο.ειναι πεντκαθαρη και σε προκαλει να την γλυψεις ολοκληρη.μικρο βυζακι αλλα ωραιος κωλος να τον χαιρεσαι με γυρω γυρω καθρεπτες απο τις διαφορες ποζες που περνει οταν τον εχει στο στομα της.
σε γενικες γραμμες και κατα την αποψη μου ειναι το καλυτερο VFM που εχω παει εδω καιρο.πραγματικα της δινεις τα χρηματα, τα οποια δεν τα ζηταει σε καμμια περιπτωση,με ευχαριστηση.θα την ξανασυναντησω σιγουρα οταν ξαναρθει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 25, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί