Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 25 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ηταν ενα ζεστο απόγευμα του Ιούλη ,οταν άναψε στην οθόνη του κινητού μου μαζί με το νούμερο της το ακόλουθο μήνυμα "τσέκαρέ το έχω ακούσει πως ήταν πολλά χρόνια Αμερική με δυνατό μαυρισμένο κορμί και service".
Η γριά αλεπού που εστειλε το sms ήξερε πως με αυτή την περιγραφή θα έκανα σίγουρα την κίνηση .όπως και έγινε ...ανταλλάξαμε δυο τρια μηνύματα στο κινητο και μετά πήγαμε στο msn για περαιτέρω κουβέντα και ανταλλαγή φωτογραφιών....βλέπετε δεν το είχε ξανακάνει....και θα ήμουν ο πρώτος!!! (κάτι μου θυμίζει αυτό)

Στις 8.30 μιλάγαμε στο msn και της λέω 9.00 σε περιμένω στην παραλιακή ,χωρίς να αφήσω περιθώρειο χρόνου για δεύτερη σκέψη ,ούτε σε εκείνη ούτε σε εμένα..σου στελνω δωμάτιο σε 15'.

Στις 9.15 χτυπούσε την πόρτα μου ένα ένα κλασσάτο κορίτσι φορώντας ένα ριχτό κόκκινο αεράτο φόρεμα -η απόλυτη καύλα- που έκανε αντίθεση με την σκούρα επιδερμίδα της και το ξανθό μαλί της.

Σε σχέση με τα δικά μου standard το κορίτσι είναι ο ορισμός του milf, σώμα θηλυκό με καμπύλες,κώλος που σε οποιαδήποτε στάση από πίσω ξεσηκώνει τις αισθήσεις (και το ξέρει) ,ωραία γυμνασμένα πόδια και πλάτη και πρόσωπο θα έλεγα οικείο σε βαθμό παρεξηγήσιμο...

Οπως αποδείχτηκε το κορίτσι ήταν ορεξάτο, πολύ θερμό -φαινόταν πως θα εξελιχθεί σε αρτίστα- και φιλήδονο.
Φιλιά βαθιά ,πλούσια γλώσα να γεμίζει το στόμα, πίπα υγρή που συνδιάζει τα PSE φτυσίματα σε GFE ρυθμό.

Το χάρηκε το sex και φάνηκε αφού ζητούσε κιάλλο και πιο δυνατά,όχι με σκοπό να με τελειώσει αλλά...να τελειώσει εκείνη....το κανε, και μας ακουσε το ξενοδοχείο....
Αρέσκεται στα χτυπήματα στα κωλομάγουλα όταν συνοδεύονται από δυνατό πισωκολλητό ,γουστάρει να νοιώθει πως την έχεις βάλει κάτω και την πηδάς ανελέητα ενώ το μουνί της συσπάται ασύστολα.
Αν ξεπεράσεις το σοκ των υγρών που σε κάνει μοιάζεις κατουρημένος (τα υγρά της έχουν μια απαλή θηλυκή γεύση να τα πιείς και να τα απολάυσεις μόνος ή με παρέα)

Η Τζένη τελικά κατέληξα πως είναι ιδανική παρτενέρ για τρίο με την γυναίκα σου, την γκόμενά σου ή για παρτούζα με καλούς φίλους που έχουν όρεξη να γαμίσουν και όχι να κάνουν χαβαλέ....

Σαν το παλιό καλό κρασί λοιπόν που δεν είναι για να το πίνεις μόνος σου αλλά με τους δικούς σου ανθρώπους περιγράφοντας την κάθε στιγμή απόλαυσης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί