Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 38 10
Call-Girls 124481
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ε όχι ρε παιδία. Να με συμπαθάνε αυτοί που έγραψαν τα καλύτερα για αυτήν αλλά δεν πρόκειται να την ξαναδώ με τίποτα.
Με το που μπαίνει λεεί μια καλησπέρα και το δεύτερο που ζητάει είναι το δωράκι της!! Και σκέφτεσαι "σε μπουρδέλο μπήκα και δεν τον κατάλαβα; " Μινιόν τύπισα με μικρό στήθος και ψιλοπεσμένο (να με συμπαθάετε κιόλας αλλά επειδή είμαι μιλφάκιας γενικά τέτοιο πλαδαρό στήθος δεν έχω δει ούτε σε 40άρα) αλλά από την άλλη γούστα είναι αυτά.
Από την άλλη τρελλό μάγκωμα, μια αμηχανια λες και ήταν πρωτάρα. Δεν είπα τίποτα γιατί ήταν η πρώτη φορά που βρισκόμασταν και μπορεί να είναι έτσι σαν χαρακτήρας (αλλά εάν είναι έτσι λάθος δουλεία κάνει). Πάμε τώρα στο παρασύνθημα. Πίπα; Μετριότατη. Πολύς θόρηβος για το τίποτα. Συμμετοχή; Μηδέν. σε κοιτάει και απορείς εάν σκέφτεται τι χρώμα πρέπει να βάψει τα νύχια της αύριο. Όσο για τις φωνούλες που έγραψαν μερικοί; Τελείως ψεύτικοι. Οι φωνές οργασμού της γκόμενας στο εστιατόρειο στην ταινία "Όταν ο Χάρυ γνώρισε την Σάλη" ήταν χίλιες φορές πιο αληθινές.
Και βέβαια πέταξε και τις κλασσικές ερωτήσεις "που με βρήκες" και "γράψεις σε κανένα σάιτ;" έκανα το κορόιδο εγώ και δεν της απάντησα στην τελευταία ερώτηση.
Και για το τέλος; Ήρθε και πριν ξεκινήσουμε κοίταξε ώρα. Πήγα για ντουζ και την έβλεπα που κοιτούσε ώρα και πριν ξεκινήσουμε και 2ο γύρω πάλι κοιταξε ώρα. Και στα 50 λεπτά Λούης η γκόμενα.
Το μόνο καλό; Ο ωραίος της κώλος πάνω στον οποίο έχυσα και τις 2 φορές. ΤΟ ΜΟΝΟ καλό της. Κατά τα άλλα όταν έφυγε είπα από μέσα μου καλύτερα να τα έδινα τα 140 σε ένα μιλφάκι παρά σε αυτήν. Δική μου γνώμη είναι ότι δεν αξίζει τον τόσο ντόρο...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
gregory35