Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 14 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλησπερα....Η πρωτη μου κριτικη και η πρωτη φορα συναντηση με cg δεν πηγε και πολυ καλα...Η συννενοηση με το γραφειο,παρα πολυ καλη και η Στεφανια,ευγενεστατη.....Διαβαζοντας την κριτικη του συναδελφου και βλεποντας τις φωτο της ''crystal'',επελεξα να την κλεισω για 1 ωρα σε γνωστο ξενοδοχειο στο καλλιμαρμαρο...Η κοπελα ηρθε ακριβως την ωρα που ειχαμε πει και ανοιγοντας την πορτα,ειδα μια πολυ ομορφη κοπελα με ωραιο κορμι,φορωντας ενα κοκκινο κοντο φορεμα και στυλατες γοβες......χαμογελαστη,ευγενικη και πολυ ηρεμη....μιλαγαμε,γελαγαμε...εως εκει ηταν ολα υπεροχα,ελεγα οτι θα περασω φανταστικα...ξεκινωντας το ματς ομως,εφαγα γκολ απο τα αποδυτηρια με οφσαιντ κιολας.. μου ρουφηξε το μαγουλο και οχι την γλωσσα,δεν ηθελε να την φιλησουν-χαιδεψουν στο επιμαχο μερος,δεν επαιρνε πρωτοβουλιες...η πιπα της μετρια...γενικα..τα ειδα ολα μαυρα.....η κοπελα ειναι απλως για συζητηση και καλαμπουρι...ενημρωσα στο τελος και το γραφειο για την μη τηρηση των συμφωνηθεντων...μακαρι να ημουν εγω η αιτια καιελπιζω ο επομενος που θα την συναντησει να με διαψευσει και να περασει τελεια...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 31, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί