Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 18 10
Call-Girls 40335
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
καλησπερα και απο μενα...ξαναρχισα να μπαινω στο σαιτ πριν απο λιγο καιρο.σκεφτηκα λοιπον να καταθεσω και εγω την εμπειρια μου με την συγκεκριμενη κοπελα.το γραφειο του μισελ το τιμουσα ιδαιτερως παλαιοτερα.τωρα εχει αλλαξει χερια η κατασταση αλλα μπορω να πω οτι η επικοινωνια ηταν αμεση και ο διακανονισμος ευκολος χωρις μου σου του.βεβαια υπηρξε μισαωρηξ καθυστερηση στο ραντεβου.
στο προκειμενο...συναντηση πριν καμμια βδομαδα, με τις μεγαλες ζεστες, σε ξενοδοχειο της παραλιακης.ο χρονος μου ψιλοπεριορισμενος...τηλεφωνο στο γραφειο μου λενε η τινα θα ειναι διαθεσιμη κατα τις 12:30.τελικα ηρθε στις 1:00..μπαινω στο δωματιο ωραια ντυμενη ωσαν λολιτουλα που σε προδιαθετει να της φερθεις πολιτισμενα.μολις μπαινει και γδυνεται μου λεει να κλεισουμε το αιρ κοντισιον γιατι ειχε προβλημα με την μυτη της.κατι σαν ιγμοριτιδα αν καταλαβα καλα.εξω ειχε 40 βαθμους αλλα εκανα την καρδια μου πετρα και το κλεισα.το δωματιο ψηνοταν.ξεκινησαμε με τα προκαταρκτικα.η κοπελα φανημε λιγο απειρη.χαλαρη πιπα,χαλαρα φιλακια ολα χαλαρα..αφου καναμε οτι καναμε και προχωρησαμε εις την διεισδυσην μετα απο κανα δεκαπενταλεπτο περιπου κουνημα, αντεχει στο σφυροκοπημα,τελειωσα...ο ιδρωτας ετρεχε ποταμι ενεκα της ζεστης και της προσπαθειας.διαθεση για δευτερο γυρο δεν υπηρχε,η ζεστη ηταν πολλη και η κοπελιτσα δεν με ενθουσιασε και ιδιαιτερα οποτε πληρωσα και την εκανα.
σε γεμικες γραμμες θα χαρακτηρισω την τινα ερασιτεχνη σε αυτο που κανει.θελει δουλεια ακομα.ομορφη παρουσια, χωρις να σε τρελαινει.ισως να μην υπηρξε χημεια μεταξυ μας.δεν νομιζω οτι θα την ξανατιμησω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 19, 2010
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: