Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 16 10
Call-Girls
83715
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Εγώ αυτή τη συμπαθέστατη μιλφ αραπίτσα την είσα συναντήσει στα πρώτα της ξεκινήματα , πριν να βγεί στο κουρμπέτι να πουμε συστηματικά .
Ψάρευε πελατόνια από γνωστό σάιτ .
Πραχτορα δεν είχε .
Είχαμε επικοινωνήσει στο τηλέφωνο με κάτι φοβερά ανορθόγραφα sms και κάτι βαριά αγγλικά κάτι αποικιακά γαλικά .
Συνεννόηση μπουζούκι όπως καταλαβαίνετε .
Είχε έρθει λοιπό τότε στο γνωστό χοτέλι στο Παγκράτι , ακριβέστατη , ευγενέστατη , χαμογελαστή , καθαρότατη .
Πίνει σα βαρκάρης , καπνίζει σα φουγάρο , αλλά έχει φοβερή διάθεση . Είχε κάνει τότε τα πάντα 3 φορές με ένα εκατόμπαλο για ένα διωράκι .
Είχε όμως έρθει αξύριστη .
Αυτό βέβαια διορθώθηκε , διότι είχα μαζί το σακο μου , με τα πρώτα χρειώδη σε περίπτωση διανυκτερέυσεως , και ευχαρίστως είχε κάτσει και την ξύρισα γουλί .
Όμορφη δεν τη λές .
Τότε είχε και κοντό μαλλάκι - κοτσιδάκια , δενανε με το χαμόγελό της που είναι καταπληκτικό .
Κορμί τσουπωτό ψιλομπατάλικο αλλά άνω του μετρίου .
Κωλάρα , όχι βέβαια πέρφεκτ τουμπανομαυροκωλάρα , αλλά μαυροκωλάρα .
Δεν ξέρω τι μεταπτυχιακά λέει τώρα ότι έχει κάνει , που λέει και ο Νίτρος , αλλά στην πίπα είναι προφέσορας η γκόμενα .
Επιστημονική βαθειά . Πρότεινε για ακα , αλλά ήμουν έτοιμος και της είπα να κάνει με σκουφάκι .
Γαμήσι με πολύ καλή συμμετοχή και αλλάγές στάσεων
Και μετά η αποκάλυψη , πρωκτικό σε όλες τις στάσεις , από πάνω , στα 4 , ιεραποστολικά , να αντέχει στο βαρύ σφυροκόπι . Έβγαλα το καποτίδι και τον πήρε στο στόμα , όπου κατέθεσα κάπου μεταξύ φάρυγγα και οισοφάγου , τα οποία τα κατάπιε και τον έγλυψε γυαλί
Το άνω πρόγραμμα επαναλήφθηκε 2 φορές .
Ενώ στο διάλειμα μου έλεγε κάτι παπαριές για Γερμανίες , για τον άντρα της
κ.λπ.
Την είχα συναντήσει 3 φορές .
Ιανουάριο
Φεβρουάριο
Μάρτιο
Το θέμα το έχω εξαντλήσει , αλλά τη συνιστώ ανεπιφύλακτα .
Ευπρεπές μαυράκι , όχι πολύ όμορφο , όχι πολύ μικρό , αλλά μέσος όρος άνω του μετρίου .
Στρατιωτίνα της ηδονής που ματώνει το μεροκάματό της .
Εξαιρετικό value for money για 100 € , χωρίς εξτρά , μη και λοιπές μαλακίες
Ψάρευε πελατόνια από γνωστό σάιτ .
Πραχτορα δεν είχε .
Είχαμε επικοινωνήσει στο τηλέφωνο με κάτι φοβερά ανορθόγραφα sms και κάτι βαριά αγγλικά κάτι αποικιακά γαλικά .
Συνεννόηση μπουζούκι όπως καταλαβαίνετε .
Είχε έρθει λοιπό τότε στο γνωστό χοτέλι στο Παγκράτι , ακριβέστατη , ευγενέστατη , χαμογελαστή , καθαρότατη .
Πίνει σα βαρκάρης , καπνίζει σα φουγάρο , αλλά έχει φοβερή διάθεση . Είχε κάνει τότε τα πάντα 3 φορές με ένα εκατόμπαλο για ένα διωράκι .
Είχε όμως έρθει αξύριστη .
Αυτό βέβαια διορθώθηκε , διότι είχα μαζί το σακο μου , με τα πρώτα χρειώδη σε περίπτωση διανυκτερέυσεως , και ευχαρίστως είχε κάτσει και την ξύρισα γουλί .
Όμορφη δεν τη λές .
Τότε είχε και κοντό μαλλάκι - κοτσιδάκια , δενανε με το χαμόγελό της που είναι καταπληκτικό .
Κορμί τσουπωτό ψιλομπατάλικο αλλά άνω του μετρίου .
Κωλάρα , όχι βέβαια πέρφεκτ τουμπανομαυροκωλάρα , αλλά μαυροκωλάρα .
Δεν ξέρω τι μεταπτυχιακά λέει τώρα ότι έχει κάνει , που λέει και ο Νίτρος , αλλά στην πίπα είναι προφέσορας η γκόμενα .
Επιστημονική βαθειά . Πρότεινε για ακα , αλλά ήμουν έτοιμος και της είπα να κάνει με σκουφάκι .
Γαμήσι με πολύ καλή συμμετοχή και αλλάγές στάσεων
Και μετά η αποκάλυψη , πρωκτικό σε όλες τις στάσεις , από πάνω , στα 4 , ιεραποστολικά , να αντέχει στο βαρύ σφυροκόπι . Έβγαλα το καποτίδι και τον πήρε στο στόμα , όπου κατέθεσα κάπου μεταξύ φάρυγγα και οισοφάγου , τα οποία τα κατάπιε και τον έγλυψε γυαλί
Το άνω πρόγραμμα επαναλήφθηκε 2 φορές .
Ενώ στο διάλειμα μου έλεγε κάτι παπαριές για Γερμανίες , για τον άντρα της
κ.λπ.
Την είχα συναντήσει 3 φορές .
Ιανουάριο
Φεβρουάριο
Μάρτιο
Το θέμα το έχω εξαντλήσει , αλλά τη συνιστώ ανεπιφύλακτα .
Ευπρεπές μαυράκι , όχι πολύ όμορφο , όχι πολύ μικρό , αλλά μέσος όρος άνω του μετρίου .
Στρατιωτίνα της ηδονής που ματώνει το μεροκάματό της .
Εξαιρετικό value for money για 100 € , χωρίς εξτρά , μη και λοιπές μαλακίες
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2010
Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα