Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 25 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αν και δεν γραφω κριτικες λογω ελλειψης χρονου επειδη ομως διαβαζω κριτικες οφειλω να ευχαριστησω ολους τους παιχτες που αφιερωνουν χρονο για να μας ξεστραβωσουν.Σημερα που εχω λιγο χρον θα καταθεσω και εγω μια κριτικη.Η συναντηση ελαβε χωρα στην αδεια Αθηνα στο χοτελ πριαμος.Το ραντεβου ειχε κλειστει πολυ ευκολα με ενα μονο τηλ και ειχε καθοριστει για εξω απο το χοτελ.Την ειδα να φτανει με τα ποδια στο σημειο το ραντεβου ,με ενα μακρυ καλοκαιρινο φορεμα.Ειναι μια κοπελα γυρω στα 30+ μετριας εμφανισης αλλα προσεγμενη.Η αληθεια ειναι οτι τα τελευταια χρονια απεχω απο τα CG ενεκα CT και ετσι μου εκανε εντυπωση οτι επικοινωνουσαμε στην ιδια γλωσσα.Ειναι αρκετα ενδιαφερων ατομο και πολυ ευχαριστη και παιζει καθοριστικο ρολο στο να ξεχασεις οτι της λειπει η φρεσκαδα ενος πιπινιου.Μπορεις να περασεις πολλη ωρα στο socialaizing.H πρωτη εντυπωση βγαζοντας το φορεμα ειναι θετικη.Εχει σφιχτο μπαμπατσικο σωμα με μεγαλα βυζια και ωραιο μαυρισμα .MILF.Μπαινοντας στο πεδιο μαχης ανακαλυπτεις οτι κατεχει την τεχνη της πιπας ,θα μπορουσα να πω σε επιπεδο καθηγητριας.Στον αγωνα δειχνει να απολαμβανει και αυτη μαζι με εσενα με πολλες εναλαγες στασεων και μπολικο ιδρωτα.Δεν βαρυγκομαει βγαζει φωνουλες που σε φτιαχνουν και τραβαει στην "ανηφορα".Το μεγαλο ατου της ειναι η θεα στα τεσσερα.Αν και ειμαι λατρης των μικρων κωλων μπορω να ομολογησω οτι δεν χορταινα να τον βλεπω απο ολους τους καθρεφτες.Το παιχνιδι ειχε δυο γυρους με ενα ημιχρονο και κουβεντουλα .Πρεπει να υπογραμισω το επιπεδο της κοπελας πραγμα σπανιο για αυτην την δουλεια.Νομιζω οτι η μια ωρα ειναι λιγη,αν και ποτε δεν κοιταξε ρολοι οποτε το παιχιδι ειχε και 15΄παραταση.Το μοναδικο αλλα σημαντικο μειον της συναντησης ηταν οτι παρα το γεγονος οτι ολοκληρη μοσχομυριζε το επιμαχο σημειο μυριζε.Θα την συνιστουσα σε πιτσιρικαδες που εχουν αχτι να πηδηξουν ενα μιλφακι και σε αντρες ανω των σαραντα που θελουν να πουν και μια κουβεντα πριν και μετα το πηδημα.Εν κατακλειδει μαλλον θα την ξανασυναντουσα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 10, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί