Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 8 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της παραλιακής και αφού την προηγούμενη ημέρα δεν σήκωνε το κινητό της με τίποτα. Έτσι πάνω που ήμουν έτοιμος να απευθυνθώ αλλού, βρήκε τις αναπάντητες μου την επομένη και τελικά το ραντεβού έγινε. Η κοπέλα είναι περίπου αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες, και λέω περίπου γιατί το στήθος της είναι μικρότερο και χάνει και λίγο στο πρόσωπο. Κατά τα άλλα παίρνετε ότι βλέπετε. Η εκ Λιθουανίας Νικόλ είναι ένα κορίτσι περίπου στα 25 που μιλάει αρκετά καλά ελληνικά με τον γνωστό αστείο τρόπο που τα μιλάνε οι κυρίες από τα μέρη εκείνα. Επομένως η συνεννόηση μαζί της είναι εύκολη. Πρόκειται για μια φιλάρεσκη κοπέλα που λίγο σε κουράζει με το να σε ρωτάει συνέχεια αν σου αρέσει το βυζί της, ο κώλος της, τα μάτια της κ.ο.κ. Από την άλλη είναι φιλότιμη και τα δίνει όλα στο κρεβάτι. Στα συν ότι δεν χρησιμοποιεί λιπαντική και είναι αρκετά στενή, στα μείον ότι έχει πολύ ευαίσθητες ρώγες και δεν αντέχουν στην κακομεταχείριση. συνολικά πρόκειται για μια ικανοποιητική επιλογή. Επίσης θα μπορούσα να την βγάλω και με 100 αλλά εγώ ήθελα και της έδωσα ένα 20άρι παραπάνω. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του δωματίου (25).

Ευχαριστώ και Καλές Διακοπές

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 25, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν