Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 34 10
Call-Girls
65959
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Λοιπόν, της έδωσα τη 2η ευκαιρία και όπως αποδείχτηκε, έκανα πολύ καλά. Από θέμα εμφάνισης, είναι πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες. Ηλικιακά την τοποθετώ μεταξύ 38 με 42. Δεν είναι μοντέλο αλλά είναι ψηλή και κερδίζει πολύ με αυτό. Το στήθος είναι μικρό, με ρόγα στο στυλ της Morgan.
Αφού τα είπαμε για λίγο, μπήκαμε για το ντουζ. Στο κυρίως πιάτο, η κοπέλα είναι ηφαίστειο έτοιμο να χύσει τη λάβα. Πραγματικά δεν έχω συναντήσει ποτέ τόση ενέργεια. Με 5 λεπτά περιποίηση χαμηλά, έγινε μούσκεμα. Τη συνέχεια τη φαντάζεστε. Με διέλυσε και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.
Πίσω πόρτα δεν δοκίμασα γιατί δεν άντεξα (έχουμε και μια ηλικία)
Το σίγουρο είναι πως θα την ξαναδώ οσονούπω. Έχουμε και τα ίδια γούστα στη μουσική. Rock και τα μυαλά στα κάγκελα.
Благодаря момичета за красивите моменти
Αφού τα είπαμε για λίγο, μπήκαμε για το ντουζ. Στο κυρίως πιάτο, η κοπέλα είναι ηφαίστειο έτοιμο να χύσει τη λάβα. Πραγματικά δεν έχω συναντήσει ποτέ τόση ενέργεια. Με 5 λεπτά περιποίηση χαμηλά, έγινε μούσκεμα. Τη συνέχεια τη φαντάζεστε. Με διέλυσε και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.
Πίσω πόρτα δεν δοκίμασα γιατί δεν άντεξα (έχουμε και μια ηλικία)
Το σίγουρο είναι πως θα την ξαναδώ οσονούπω. Έχουμε και τα ίδια γούστα στη μουσική. Rock και τα μυαλά στα κάγκελα.
Благодаря момичета за красивите моменти
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 21, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα