Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 13 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Δεν είμαι fan στα call girls και νομίζω δεν έχω και κανένα post στα σχετικά thread τα οποία δεν διαβάζω κιόλας, σπάνια, αν την ώρα που είμαι on line υπάρχει post εκείνης της στιγμής.
Πολύ φίλος όμως όταν δοκιμάζει κάτι καλό με ενημερώνει, έτσι μεταξύ άλλων συνάντησα και την Madalina.
Οι εντυπώσεις μου δεν είναι τόσο «φρέσκες» όσο του φίλου από κάτω, αλλά γράφω για τον αντίλογο αφού και ο ίδιος ανάφερε ότι οι γνώμες διχάζονται.
Την συνάντησα πριν 2 εβδομάδες περίπου, όντως είναι πιτσιρίκα και σωματικά σχετικά καλή, αλλά κατά την γνώμη μου η γενική εμφάνιση είναι μέτρια.
Καλούτσικο πρόσωπο, κοριτσίστικο, μαλλί ξανθό, αλλά ήρθε τελείως απεριποίητη και άβαφη.Λύπη
Σε όσους αρέσει αυτό o.k., αλλά για μένα είναι απαράδεκτο να πηγαίνει σε ραντεβού για sex που θα αμειφτεί καλά όπως πηγαίνει στην παραλία.
Βατραχοπέδιλα δεν φορούσε, αλλά τα «πατούμενα» ήταν απαράδεκτα και flat, όπως ψωνίζουν οι πακιστανές στην λαϊκή.
Τα υπόλοιπα ήταν ένα τζιν παντελόνι και μπλουζάκι που ευτυχώς βγήκαν γρήγορα.
Σίγουρα το πακέτο δεν ήταν αυτό που είχα στο μυαλό μου όταν ο φίλος μου είπε: «Σαν τα μωρά που βλέπουμε στον δρόμο και λέμε να τα ρίχναμε τώρα ένα σκίσιμο».
Το μόνο που ήθελα να σκίσω εκείνη την ώρα ήταν το φίλο που με παρέσυρε.Θυμός
-Τραβάτε με κι ας κλαίω είμαι δηλαδή αλλά άσχετο.-
Γυμνή είναι καλούτσικη, ωραίο φυσικό στήθος και θηλυκό σώμα με επίσης ωραίο κωλαράκι, η μέση πρέπει να λεπταίνει, μαυρισμένο δέρμα και απαλό σε αρκετά σημεία αλλά γενικώς απεριποίητο, ειδικά στα πόδια, τακτική αποτρίχωση από την στιγμή που αυτό το κάνει επαγγελματικά είναι απαραίτητη.
Το service ήταν τραγικό, την έδιωξα πριν τελειώσει η ώρα της.Λύπη
Η πίπα ήταν μέτρια αλλά το προσπάθησε και από κει και πέρα τίποτα.
Η έλλειψη πρωτοβουλιών είναι λογική για ένα νέο κορίτσι αλλά η τύπισσα βαριόταν, μόνο στα ίσια δεν μου ’πε ότι θα προτιμούσε να είναι κάπου αλλού.
Το έδειχνε με την συμπεριφορά και όλες τις κινήσεις της.
Ούτε τα φιλιά, ούτε το γλυφομούνι την ξύπνησαν, αφού συνειδητοποίησα ότι η έλλειψη διάθεσης ήταν δεδομένη, την πήδηξα αρκετή ώρα στα τέσσερα, μια και η θέα στο κωλαράκι προσφέρετε και την έχυσα στο στόμα πριν την διαολοστείλω.
Ο φίλος, μου είπε μάλλον δεν την πέτυχες στα κέφια της, αλλά εγώ δεν την καμάκωσα στο bar, πήγα με επαγγελματία, τώρα αν η Madalina προσπαθεί να είναι σαν το ξυστό για να δοκιμάζει ο άλλος την τύχη του, όποιος δεν θέλει να ρισκάρει με +20€ ο Μισέλ έχει και την Ariana που είναι πιο σίγουρο «χαρτί»…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 27, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα