Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 25136
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Είχα μπροστά μου ταξίδι και θα περνούσα τη γαλάζια θάλασσα. Πήρα πρόωρα μια γεύση από το πιο όμορφο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού… στα μάτια της Κατρίν.

Στο χώρο της κοπέλας, με υποδέχτηκε με το μπεζ συνολάκι της που έχει προαναφερθεί. Δεν ξέρω αν τη πέτυχα σε καλή μέρα, δεν ξέρω αν με συμπάθησε με τη συμπεριφορά μου, δεν ξέρω αν της θύμισα κάποιον ή όλα αυτά μαζί. Αλλά η χημεία μεταξύ μας ήταν τέλεια.

Από την ώρα που φιληθήκαμε, δεν σταματήσαμε να ακουμπάμε τα χείλη μας. Το στοματικό ήταν απλά μια παρένθεση μέχρι να βάλουμε προφυλακτικό και να ενώσουμε τα κορμιά μας. Γίναμε ένα κουβάρι που αλλάζαμε συνέχεια στάσεις και δεν σταματήσαμε να φιλιόμαστε – άλλοτε σε αργούς ερωτικούς ρυθμούς και άλλοτε σε γρήγορους και παθιασμένους.

Όταν ίδρωσα, με σκούπισε απαλά και έκατσε δίπλα μου σαν γατούλα, προσμένοντας τη συνέχεια.

Όταν τελειώσαμε και κάναμε και το ντουζάκι μας, ξαπλώσαμε μαζί. Της ζήτησα να ανάψει το φως για να βλέπω τα όμορφα, καταγάλανα ματάκια της. Στο υπόλοιπο είχαμε κουβεντούλα, φιλάκια και κούρνιασμα στην αγκαλιά μου.

Χάρηκα πολύ που γνώρισα έναν τέτοιο ξανθό άγγελο. Συστήνεται αυστηρά μόνο για ευγενικούς και κατά βάση ρομαντικούς κυρίους. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Haris
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Johnny Red2, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Yatoputso και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2025
2 ραντεβού σε 5 μέρες Έρχεται ροπαλιά ................... κρατήσου κ λίγο . αναμένουμε "καινούργιες" αφίξεις ...do you know what i mean !! Έτσι!
review reaction 3 Johnny Red2, Yatoputso, keepitsimple και 3 άλλα μέλη
12 Απριλίου, 2025
"Της ζήτησα να ανάψει το φως για να βλέπω τα όμορφα, καταγάλανα ματάκια της."
Πάλι καλά που άνοιξες το φως ... μετά το πήδημα ... Χεχε!
review reaction 3 Johnny Red2, xan4625, BigMountain και 1 ακόμα μέλος
12 Απριλίου, 2025
Στοργή και προδερμ
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, xan4625, Haris
12 Απριλίου, 2025
@xan4625 ήταν πρόωρη χρήση του δώρου του Πάσχα.. κατά τα άλλα με ξερεις οτι περιμενω..

@Annapurna ήταν χαμηλομένα ρομαντικά πριν Ματάκι

@Noizy Πάντα! Καπέλο
review reaction 2 review reaction 1 Johnny Red2, Senteron, xan4625 και 2 άλλα μέλη
13 Απριλίου, 2025
ε ρε παντούφλα που θα πέσει..
review reaction 3 review reaction 4 Johnny Red2, BigMountain, Haris και 1 ακόμα μέλος
13 Απριλίου, 2025
Tι να σου πω Haris. Μπράβο σου. Είναι η πιο ώριμη γραφή που έχει κάνει μέχρι τώρα. Είσαι σε καλό δρόμο. Νιώσε!
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, BigMountain, Haris και 1 ακόμα μέλος
13 Απριλίου, 2025
@GeneralWinter παντόφλα αυτή... φιλιά εγώ... Έρωτας

@keepitsimple Καπέλο
review reaction 2 Johnny Red2
13 Απριλίου, 2025
@Haris μετά από τη δικιά σου συνάντηση όμως, ευχαρίστησε ιδιαίτερα κάποιον άλλον.

Χεχε!
review reaction 3 review reaction 2 Johnny Red2, Haris
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8