Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 34 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Προχτες εγινε η συναντηση στο χωρο μου και επαθα την πλακα μου, απο αυτη την γκομεναρα...ψηλη-πρασινοματα-Milf..με καλλιγραμμο σωμα.. και μικρο φυσικο στηθος με ωραια ρωγα!!!Νομιζα οτι επαιζα σε τσοντα, με αυτη την "σεξομηχανη" που ειχα πλαι μου....με ξεκινησε με ακαποτη πιπα,καταπληκτικη σε τεχνικη..βαθια και υγρη με παιξιματα της γλωσσας και προστυχες ματιες εκ μερους της κατα την διαρκεια του τσιμπουκωματος(μιλαμε το στοματικο της, ειναι για ανωτατο σεμιναριο)..δεν αντεξα και πολυ και της τα εδωσα στην μαπα(τα πρωτα-πρωτα..τα πηρε στο στομα και τα εφτυσε)..μετα καναμε ενα ντουζακι και πηγαμε για δευτερο γυρο...παλι ακαποτη πιπα και εγω να της γλυφω την μουναρα της με τα τεραστια μουνοχειλα που αντικρυσαν τα ματια μου και εν συνεχεια μου φοραει η τυπισσα "σκουφο" και καναμε τρεις εναλλαγες στασεων με τελευταια..να την στηνω στα τεσσερα και να την σφυροκοπω πισωκολλητα στην μουναρα της και πριν φτασει το τελος να τραβιεμαι και να βγαζω το "σκουφο" και να της τα ξαναδινω στην μαπα...μιλαμε για την υπερτατη αγρια ηδονη!!Κλεινω... με το να ενημερωσω τους συναγωνιστες, οτι ειναι γκομενα-αρχοντισα απο καθαριοτητα και τροπους...ξερει και το "αθλημα" και πως να το δωσει.... ωστε να σε ευχαριστησει!!!!!!
Π
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού