Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 23 10
Call-Girls 119038
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Άλλη μια κριτική για την manquer Daria. Κριτήρια βαθμολόγησης αυστηρά κυρίως γιατί 160€ στην ελληνική πραγματικότητα με την ακρίβεια που βιώνουμε, είναι θέμα. Η κοπέλα άνετα χτυπούσε 200 και παραπάνω σε ορισμένες χώρες της δυτικής Ευρώπης και όχι μόνο. Ηλικία νομίζω γύρω στα 25 και φυσικά δεν ενοχλεί. Ήρθε καλοντυμένη νωρίς το βράδυ και ευδιάθετη με sexy εσώρουχα. Υπερβολικά μακιγιαρισμένη για τα δικά μου γούστα. Πρόσωπο θα έβαζα 7,5. Ωραία καλλίγραμμα πόδια με μια μικρή δυσαρμονία σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα και το μεγάλο στήθος της όπου θα έχει θέμα τα επόμενα χρόνια αφού είναι ήδη εμφανείς οι ζάρες του. Κώλος ωραίος αλλά όχι απίστευτος! Έτσι και στο σώμα η βαθμολογία μου είναι 7,5. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μιλάμε για ένα αρκετά καλό σύνολο εμφάνισης. Η βαθμολογία της ανεβαίνει εύκολα ως προς τη διάθεση και την συμμετοχή της στο πήδημα. Η κοπέλα είναι hot! Παρότι αποφεύγει φιλιά με γλώσσα (το ίδιο όμως και εγώ), θα σε πιπώσει δυνατά (μπορεί να σε τελειώσει γρήγορα έτσι αν αφεθείς), θα σε καβαλήσει με φρενιασμένο ρυθμό, θα σε υποδεχτεί βαθιά στο ιεραποστολικό με τα πόδια της στους ώμους σου, θα σου γυρίσει τον κώλο της και θα τον τεντώσει όσο καλύτερα γίνεται για να τον κοπανήσεις ασταμάτητα! Άνετα τελείωσα 2 φορές (μέσα της) και η ώρα πέρασε σε χρόνο dt. Συμπληρωματικά, πολύ δεκτική στο γλειφομούνι με ωραία βογγητά που ανεβάζουν επικίνδυνα την θερμοκρασία. Επίσης και πολύ σημαντικό, ολοκάθαρη παντού. Κλείνοντας, αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές (αλλά δεν είναι και πολλές) που έχω κάνει στα μονοπάτια του αγοραίου έρωτα όμως δεν νομίζω ότι θα την ξαναπροτιμούσα εύκολα γιατί δεν βλέπω τι είδους επιβεβαίωση θα μου προσφέρει που δεν μπορούν να το κάνουν και άλλες όμορφες γυναίκες με ανάλογα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες. Δυστυχώς για εμένα, έχω σαν πρότυπο την θρυλική βραζιλιάνα Alicia της πρώτης περιόδου στο golden diamond, η οποία μου ανέβασε τα κριτήρια επιλογής και ευχαρίστησης πολύ υψηλά... Αυτά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 03, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή