Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 16834
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Έχοντας πάρει ρεπό από το εσκορτάρισμα για να διερευνήσω τι γίνεται στον χώρο του μασάζ και των ανεξάρτητων πριν κανα δυο βδομάδες ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στα βασικά.

Γραφείο - δωμάτιο - τακουνια στον διάδρομο και τοκ τοκ στην πόρτα.

Την συγκεκριμένη την είχα καιρό στην λίστα μου οπότε το ραντεβού κλείστηκε εύκολα και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της με ενα ωραίο εφαρμοστό ροζουλι φόρεμα με κάτι σχέδια.

Εχει λαμπερό χαμόγελο, δέρμα και σώμα βραζιλιάνας και κυρίως καλή διάθεση. Με την είσοδο της στο δωμάτιο της έδειξα τα χρήματα στο κομοδίνο.

Επειδή κατα την αναμονή έβλεπα τσόντα στην τβ του δωματίου για να μπω στο μουντ ήμουν τέρμα καυλωμένος οπότε και με το που συστηθήκαμε και ανταλλάξαμε 2-3 κουβέντες την άρπαξα και την κόλλησα πάνω μου.

Αρχισα να φιλάω τον λαιμό της να την γδύνω και να πηγαίνω στα βυζιά της και τέλος στο ωραίο μουνάκι της, όπου και την περιποιήθηκα για 5-10 λεπτάκια.

Την εβαλα γρήγορα στα γονατα και με θεα τον καθρέφτη τον πήρε στο στόμα της σε ενα τιμιο τσιμπουκι.

Πέρασμα καπότας, ιεραποστολικό και εναλλαγές μεταξυ αργου και γρήγορου. Γυρισμα στα 4 για 2-3 λεπτά. Δεν θα υπήρχε 2η φορά οπότε αυτή την 1 ήθελα να τραβήξω όσο πιο πολύ μπορώ.

Την σταματάω και την βάζω από πανω. Παράδεισος. Μετά από λίγο ήρθε επιτέλους η κορύφωση μεσα της (και μέσα στην καπότα).

Ντουζάκι , λίγο μπίρι μπιρι και ο καθένας τον δρόμο του.

Συνολικά ήταν ένα ωραίο ραντεβού με μια ωραία γυναίκα.

Πάμε τώρα στις επόμενες.

Καλά γαμήσα, καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 13, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα