Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.8 8 10
Call-Girls
54442
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η κριτική αφορά φίλο μου μιας και δεν έχει προφίλ εδώ. Χθεσινή συνάντηση με την κοριτσάρα. Η συνεννόηση είναι πανεύκολη αφού απαντάει αμέσως και με ελάχιστα μηνύματα κλείσανε το ραντεβού αφού χάθηκε μία εβδομάδα λόγω μη διαθεσιμότητας. Πρόκειται για μια εμφανίσιμη 39χρονη κοπέλα που δεν της φαίνεται κιόλας όπως της είπε. Το σώμα της απλά τα σπάει είναι όπως βλέπουμε στις φώτο. Στα του αγώνα τώρα πολύ παθιάρα γυναίκα με προκαταρκτικά που τα γουστάρει φουλ για την ακρίβεια όρμησε πάνω του και πλακωθήκαν στα ρουφηχτά γλωσσόφιλα. Φοβερό στοματικό από πλευράς της με φτυσίματα, dt, πέρασμα και μούλιασμα από μπάλες. Σειρά του να την περιποιηθεί στο καυλωμένο της μουνάκι όπου καύλωσε τόσο πολύ με το στοματικό του κι έχυσε. Παίχτηκε 1 γύρος όπου είχε όλες τις στάσεις. Ιεραποστολικό γαμήσι (μουνί και κώλο), cow, reverse cow, στα 4 (μουνογαμήσι και κωλογαμήσι) και οι φωνές της ν'ακούγονται σ'όλο τον όροφο όπου έχυνε πάλι και πάλι η καυλιάρα όλες τις φορές. Αντέχει και αποζητάει ανελέητο σφυροκόπημα με λόγια μπουσταρίσματος από πλευράς της ''έτσι καυλιάρη, μη βγαίνεις καθόλου από μέσα μου'' και πολλά άλλα ωραία και καυλωτικά. Επίσης γουστάρει παράλληλα σφαλιάρες στην κωλάρα της όταν την ξεσκίζουν. Το τέλος ψιλοάργησε να έρθει μιας και είχε αντοχές αλλά η τύπισσα είναι τρομερή επαγγελματίας διότι έκανε κάτι που σπάνια το κάνουν κοπέλες του χώρου. Της είπε ότι μπορεί να φύγει να μην καθυστερήσει για την επόμενη συνάντηση που είχε. Εκείνη όμως του απάντησε ότι αποκλείεται να τελειώσει το ραντεβού τους χωρίς να την χύσει. Μπράβο της και της βγάζω το καπέλο μου για τον τρόπο που λειτούργησε. Όπερ λοιπόν και εγένετο. Κατέθεσε στο στόμα της μεγάλη ποσότητα υλικού το οποίο πήγε και το έφτυσε αφού πρώτα έκανε το σήμα της νίκης σαν να είπε στόχος επετεύχθη. Μπανάκι και απ'τους 2 social για λίγο χρόνο μέχρι το επόμενο ραντεβού της κοπέλας πληρωμή και γεια χαρά. Επίσης στο social πολύ θετική και της αρέσει να είναι και ο άλλος ευχάριστη προσωπικότητα σαν αυτή. Κρίμα που υπήρξε μια παρεξήγηση μεταξύ μας κι έτσι δε θα'χω τη δυνατότητα να διαπιστώσω κι εγώ αν ισχύουν όλα αυτά που γράφονται για την εν λόγω. Αυτά μάγκες έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!:

Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 23, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: