Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 132962
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πάντα ήθελα να πάρω κοπέλα από το συγκεκριμένο γραφείο.Τη Βικτώρια την είχα σταμπαρει από πολλά χρόνια και είχα δει και τις ταινίες της.Το ραντεβού κλείστηκε νωρίς το απόγευμα.Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της.Ανοιγοντας τη πόρτα είδα αυτό που περίμενα.Ενα υπέροχο χαμογελαστο νεανικό προσωπάκι.Την αγκάλιασα της συστήθηκα και πήγε να φρεσκαριστει.Δυνατος πρώτος γύρος με ενναλαγη στάσεων όπου ήρθε το τέλος.Μετα τσιγαρακι και γουσταρα αγκαλιστες.Καναμε συζήτηση για διάφορα όπου είναι επικοινωνιακή και εξαιρετικό Τυπακι με ωραίες αποψεις.Δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το πρόσωπο της πραγματικά νομίζω από τα καλύτερα που έχω δει.Παιχτηκε και ένας δεύτερος γύρος όπου στο τέλος βαραγα παλμους λες και ανέβαινα ανηφόρα.Σκεφτομουν δε θα ολοκληρώσω καπάκι για δεύτερη φορά αλλά η κοπέλα τα έδωσε όλα και το τέλος ήρθε μέσα από προστυχολογα κτλ.Φρεσκαριστηκε έβαλε τα ρούχα της πήρε το δωράκι της που είχα αφήσει διακριτικά στο κομοδίνο.Εβαλε το παλτό της αγκαλιαστηκαμε και έφυγε.Ειναι αρκετά δοτική και της αρέσει το σεξ.Εγω θα τη ξανασυναντησω όταν έρθω πάλι Αθήνα το φθινόπωρο.Καλα να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 22, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
panagos7
Πορνοστάρ
54
Πόντοι:
8.816
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Maidenas, doc_lin και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2025
Φίλε με συγχωρείς αλλά 10 πρόσωπο και 9 σώμα; Και δεν είσαι τυχαίο μέλος, με τόσες γυναίκες έχεις πάει. Έχω πάρει την κοπέλα αλλά δεν έχω γράψει κριτική. Στην καλύτερη περίπτωση έχει μια συνηθισμένη εμφάνιση.
review reaction 1 hornyasfuck, boudog, xan4625 και 2 άλλα μέλη
23 Μαρτίου, 2025
Τι 200€ ρε τύπε, Φυλής θα βρεις μια απ' τα ίδια στο 20€. Άντε να δώσεις κι ένα ακόμα 20€ να ξαναγαμησεις Money MouthMoney Mouth
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2