Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 8 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ή αλλιώς: «Η υπεροχή της αμφιβολίας»

Πίσω από πληκτρολόγια δεκάωρα και δωδεκάωρα, πάνω σε στοίβες με χαρτιά, μέσα σε λιωμένα πουκάμισα, με φτέρνες μουδιασμένες, ένα κουβάρι οι σκέψεις σε αποτσίγαρα.
Και τι θέλουμε;

Καφέδες μέτριοι, μακαρόνια στα μικροκύματα, σάντουιτς στα 24ωρα, μόνιμες αφραγκίες και το φως στην εξώπορτα καμμένο κάνα μήνα τώρα.
Και τι θέλουμε;

«Ένα δωμάτιο για λίγες ώρες σε παρακαλώ, με καθρέφτες. Να χαλαρώσω, να νιώσω ζωντανός, ικανός, γροθιά σκληρή».

Η κυρία, άνω των 40, με προθετική σε στήθος και οπίσθια, πέρασε με φούρια στο δωμάτιο και αφού συστήθηκε, τσέκαρε την αμοιβή στο κομοδίνο.

Φάτσα σκληρή τσοντέ, άκρα περιποιημένα, διάσπαρτα tattoos και ύφος χύσε μου τα βυζιά να λυτρωθώ. Μετά τα πεζά και αφού την πήρα για λίγη ώρα πλαγιαστά, την ξάπλωσα στο κρεβάτι και ασχολήθηκα με το στόμα και το στήθος της.

Το ζωντανό δούλεψε τα μαστάρια, εγώ αρκέστηκα στο καλό τσιμπούκι και η κυρία δήθεν χαϊδεύοντας το αιδοίο της, απαλλάχτηκε νωρίς από το βάσανο της λευκής σκιάς, με τα χνουδωτά αυτιά, που τριβόταν πάνω της.

Βγήκε όπως μπήκε με φούρια, μαζί με τις πεταλούδες της και μ´ άφησε να αμφιβάλω επικίνδυνα, για την ορθότητα της υποταγής μου στα αρχέγονα ένστικτα.

«Όλα εντάξει με το δωμάτιο κύριε», μουρμούρισε ο ρεσεψιονίστ στην έξοδο.
«Ρωτήστε τον Σκύλο», είπα βαριά.
«Ποιον σκύλο κύριε;»

Αυτόν που κάποια βράδια πάνω στο μοτόρι, σηκώνει ψιλά την μουσούδα του με βεβαιότητα και βγάζει ένα ουρλιαχτό που ανατριχιάζει τις λεωφόρους και κάνει το ξημέρωμα να αργεί.

Αυτός πληρώνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
boudog
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsontopoulos, Γιώργος Παπ., THV και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2025
Αγαπητέ μου το στυλ γραφής σου και η επιλογή του σκύλου ως σύμβολο επροσώπησης μου θυμίζει έναν προσφιλέστατο - αν και άγνωστο σ' αυτήν την κοινότητα των αγνώστων - συνάδελφο που αποχώρησε από εδώ πριν δυο χρόνια περίπου. Αν είναι σύμπτωση, χαίρομαι πολύ που συναπάντησα έναν ακόμη άνθρωπο με γούστο και ευαισθησία. Αν όχι, χαίρομαι ακόμη περισσότερο για την επιστροφή σου. Καπέλο
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, boudog, Ωρίων
22 Μαρτίου, 2025
Σε ένα ρευστό περιβάλλον, ανάμεσα σε προμότορες και καραγκιοζάκια
με διπλούς τριπλούς και τετραπλούς κλώνους,τι βλέπω,μια όαση δροσιάς!
Εμείς, οι απλοί νομάδες σε ευχαριστούμε!
Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, xan4625 και 2 άλλα μέλη
22 Μαρτίου, 2025
Τεράστια κριτική, εκπληκτική γραφή που θα με κάνει να διάβασα και άλλα από τον συγγραφέα.

Κατά τα άλλα αδιάφορη αλλά πεπειραμένη worker.

Ως πού θα σε φέρει ο Σκύλος;

review reaction 1 hornyasfuck, boudog, Ωρίων
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3